mandag 22. februar 2016

Serviser

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg.

Noir fra Magnor Glassverk. Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet. Ikke bare med våre vakre serviser , glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Avhengig av hvilket sett man velger, kan noen av dem være utstyrt med kaffeservise, ideell til desserter. I butikken vår finner man en rekke, elegante serviser , bestående av ulikt antall deler.

Alle servisene kan også tilpasses etter eget ønske. Vi hos glassoginterior. Velg ditt favorittservise fra et bredt utvalg merkeleverandører! Se våre bestselgende klassikere fra Hardanger Bestikk og Rosendahl.


Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Velg farger og mønster, kopper med trykk eller trendy krystallglass. Her finner du serviser som er utmerket som startsett for deg som har flyttet ut hjemmefra eller for deg som vil oppgradere serviset. Se vårt store utvalg og la deg bli inspirert!


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi leverer alt av maskiner og utstyr til storkjøkken. Se mer for tilbud og info. Gratis frakt og ingen avgifter. Blir det enklere enn det?


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.

Vi kan med glede tilby vakre tallerkener, kopper, krus, skåler og mye mer fra de mest berømte og vakreste servisene som Mon Amie, Filippa K og selvfølgelig Swedish. Få rabatt på hele handlekurven din i dag! Cellbes på Internett og på postordre! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få store fordeler i kundeklubben!


Visning: Listevisning Rutevisning. Legg til dine favoritter. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg