tirsdag 2. februar 2016

Kjøpe leire

Skal du forme og være kreativ med leire , så har vi mange spennnende produkter. Du finner både tradisjonelle leiretyper blåleire og rødleire, samt selvherdende leire som er utrolig enkel å arbeide med. Ellefsen AS lagerfører et bredt utvalg leiresorter som vi mener skal dekke de fleste behov innen industri, skole, pottemakeri og hobbybruk. De fleste av våre leirer er renset og vakuumbehandlet. Dette gir homogene leirer med høy kvalitet hvor kunden slipper overraskende urenheter som skaper problemer.


Hesteleire ligner på omslag, med konsistensen av hardpakket leire. En leire tilsatt grov chamotte som gjør den spesielt velegnet til store skulpturelle emner. En plastisk, sterk leire som også er svært velegnet til fliser og relieffer.


Plastsekk med 1kg. Og dagers åpent kjøp. Leire Fimoleire Fimoleire. Vi sender varene innen 1-hverdager. Noen ganger angrer man på et kjøp ! Du har alltid dagers åpent kjøp og fri retur.


Kjøpe leire

Bruk returskjemaet som fulgte med i din sending, og lever inn pakken med returseddelen limt på pakken. Lever pakken til et Bring utleveringssted. Tilbakebetaling skjer med samme betalingsmåte som når du kjøpte produktet.


Er du ikke fornøyd med ditt kjøp eller har du angret? Det gjør ikke noe, hos Clas Ohlson har du opptil dagers åpent kjøp. For å få pengene tilbake må du: Vise kvittering.


Kjøpe leire

Levere tilbake produktet innen dager. Perler av leire , keramikk og porselen er små kunstverk. Litt fordi perlene består av naturlige råmaterialer. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Det er selvsagt også mulig å ta kontakt med oss for å bestille papirutgave av katalogen. Vennligst oppgi e-postadresse og telefonnummer du kan nåes ved bestilling, slik at vi kan få tak i deg dersom noe er uklart.


Kjøpe leire

Aktiviserer kroppens naturlige forsvars og reparasjons prosesser Rik på mineraler og sporstoffer. For normal og fet hu samt problemhud. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises.


Kjøp Lufttørkende leire , 5gr. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Hei hei, jeg vil begynne med billedhugging i leire , men må først skaffe meg materialer og utstyr som jeg trenger.


Vet ikke helt hvor jeg skal lete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg