fredag 12. februar 2016

Keter utebod

Bodene er enkle å montere og flere er utstyrt med vinduer, god lyssetting og ventilasjon. Værbestandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttende gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). Keter utebod Oakland. Boden er vind og vanntett og helt vedlikeholdsfri.


Denne kan også males hvis ønskelig.

Bodene har da reisverk på mm med påført vindpapp mot utvendig pannel. Bygg utebod uten å søke. Lurer du på om du trenger å søke kommunen for å få satt den opp?


Det er antakeligvis ikke nødvendig. Påbygningsboden er mindre enn m og så lenge du sikrer at det er minimum fire meter til nabogrensen kan du mest sannsynlig sette den opp uten å sende byggesøknad. Vi har småhytter, store redskapsboder, små redskapsboder og andre boder som passer ditt behov.


Det finnes ikke noe bedre enn en stor og romslig redskapsbod der du kan oppbevare alle redskapene og maskinene dine når du ikke bruker dem.

Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter. Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. Våre anneks lages på vår fabrikk i. Sommerbutikken er en stor leverandør av lysthus, gjestestuer og boder i reisverk klargjort for isolering fra Trähuset i Tyresø.


Dette er solide boder som står i. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Våre boder leveres med laftplank som har ulike bredde og tykkelse eller med ferdige veggelementer med stående panel. Praktisk utebod som kan stå inntil husvegg eller fritt. Kan låses ved bruk av hengelås. Trenger du plass til oppbevaring av uteputer og pled redskaper og blomsterpotter utendørs?


IKEA har mange gode løsninger til veranda, terrasse og hage. Lagringskapasiteten er på 5l, så i denne er det god plass til oppbevaring av puter, leker, redskaper og annet utstyr du har behov for å stue vekk. Og har du behov for noen ekstra sitteplasser, så egner den seg også perfekt som benk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Hvit, Grå, Plast, Volum 570L, Høyde 64cm,. Vi har 1resultater for Redskapsbod til de beste prisene.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Du trenger ikke mye plass for å bygge smarte løsninger i hagen! Alle våre redskapsboder er trykkimpregnert tre og høy kvalitet.


Med en utebod , et anneks eller kanskje et lysthus kan hagen bli både nyttigere og hyggeligere. Når plassen inne i huset blir for knapp, kan det å bygge ute i enkelte tilfeller være løsningen. To fløyet dør til tett del av bod.


Utebod i god stand selges. B=ca 1m L=ca 8m H=ca 4m Må. En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg