torsdag 4. februar 2016

Sykkelpikene butikk

Sykkelpikene butikk

Det er vi som har de pene syklene og det praktiske tilbehøret. Sykkelhjelm - Sykkelpikene. Vi har lager og utsalgssted på samme adresse.


Hvis du skal se på sykkel er det dermed lurt å ringe oss i forkant for å sjekke om sykkelen står umontert i eske på lageret. Dette er adressen for butikk Kristiansan hovedlager, nettbutikklager og utlevering av pakker med hente selv Kristiansand. Du kan prøvesykle i alle våre butikker. Ser du etter reservedeler.


I nettbutikken finner du spesielt fine sykler og tilbehør. I våre butikker kan du prøve produktene. I butikken i Kristiansand sentrum finner du spesielt fine sykler og tilbehør. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Søkeresultatet gir deg mulighet til å filtrere og finjusterere søket. Vi ivrer for sykling, gjerne iført hverdagsklær :-) Finn. Nettbutikk med sykkelhjelmer, bysykler, ringeklokker, vesker, kurver m. Det oppfordres til å sykle med stil. Butikken vår i Stavanger ligger i Breigata 25.


Produktene vi selger består i hovedsak av elsykler og relevant sykkeltilbehør. Vi kjøper utelukkende merkevarer. Og det ser ut til at det kan bli det her også. Dere skulle vært her klokken sju i går kveld.


Sykkelpikene butikk

Da var det kø langt bortover veien, sier daglig leder Peter Lütken. Det er godt med folk i butikken nå også til å være midt på dagen en vanlig hverdag. Kjære alle sykkelpiker i alle aldre! For ett år siden ante det meg at det var et marked i Norge for stilige sykkelhjelmer og annet spennende, utradisjonelt sykkeltilbehør. Nå vet jeg at det stemmer.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Skriv din egen erfaring og sjekk leveringstid. Man trenger ikke sykle full fart. LgOhwG Gjelder både på. Stavanger-folk har lenge vært gode nettkunder – og mange har til og med tatt turen til Kristiansand for å besøke den analoge butikken.


Sykkelpikene butikk

Det er derfor ikke tilfeldig at det nå skal satses akkurat her. Lenge har Stavanger kommet til oss. Så nå vil vi komme til Stavanger, ler Nyborg.


Det var ideen om å bringe kulturen om å sykle med stil til Norge som tente oppstarter Marit Løvstuen. I dag har vi nettbutikk og butikk i Kristiansan Stavanger, Trondheim, Oslo og Bergen, og gleder oss veldig til å åpne butikken i Gågaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg