mandag 8. februar 2016

Hth kjøkken prisliste

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Se katalogen på nett. Vi sikrer at budsjettet ditt ikke blir overskredet. Vi har kjøkken i begge ender av prisskalaen og alle steder midt imellom.


PRISLISTE KØKKEN BAD GARDEROBE HTH. Find inspiration i vores kataloger. HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken.


Med utgangspunkt i det avbildede høyglanskjøkkenet Dekor Hvit Høyglans fra HTH , med en annonsert pris på 20. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Vi har ikke bare markedets laveste priser – med Kviks kjøkkenskap får du mer plass for pengene enn med andre kjøkken.


Vi kaller det XL, og det er standard når du kjøper et Kvik- kjøkken. Du kan også velge vår XXL-løsning og få opptil ekstra oppbevaringsplass samt ekstra arbeidsplass på benkeplaten. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Da er den gode nyheten at det faktisk finnes rimelige, gode kjøkkenløsninger som både ser bra ut, og varer over tid. Vi gjør oppmerksom på at andre typer kjøkken fra samme leverandører kan gi helt andre utslag i en tilsvarende pristest. Les også: Nytt kjøkken av lopper.


Hvordan velge kjøkken. Denne sammenstilningen er kun basert på pris, men valg av kjøkken bør også skje på andre kriterier. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere.


Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. HTH har åpnet stor gjør det selv butikk på Ensjø. Her bestemmer du ditt nye kjøkken på nettet akkurat slik som du vil.


Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer. Kjenner ikke til Strai, men har god erfaring med HTH. Mine to siste kjøkken er fra HTH , og jeg er ekstremt godt fornøyd med dem. Kvaliteten er meget go har aldri hatt et eneste problem.


Da jeg fikk satt opp mitt siste HTH - kjøkken i fjor måtte det gjøres litt etterjusteringer, men dette kom de og fikset raskt. Hos Kvik skiller vi oss ut ved å gi deg overraskende mye for pengene. Høy kvalitet på materialer og konstruksjon. Vedum kjøkken er det eneste produktet i utvalget, som ikke selges på det norske markedet.


Når det kommer til innredningenes motstandsdyktighet i forhold til fukt og damp, er HTH og Kvik dårligst, med kun poeng av mulige. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Besøg vores univers her. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Det hele til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg