torsdag 11. februar 2016

Kähler fyrfadsstage

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Kähler fyrfadsstage

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Kunstkeramik gennem århundreder. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio , Hammershø i, Ursula , Botanica og mange flere.


Denne smukke fyrfadsstage passer perfekt ind i det moderne hjem og dens små detaljer giver en flot udstråling. Den kan stå for sig selv, men vil også pynte dit hjem sammen med de andre Nobili fyrfadsstager. Materiale: Keramik Mål H 2cm. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte. En rund fyrfadsstage som leder tankerne hen på en smuk snekugle.


Her finder du Nobili fyrfadsstager og julekugler. Kähler Hammershøi Fyrfadsstage. Den lille runde fyrfadsstage er formet som en elegant og blød snebol dekoreret med en hvi strukturfuld glasur. Stagen er dækket af små, håndudskårne huller, der giver plads til, at stearinlysets skær kan trænge ud og danne levende og legende mønstre omkring sig, mens åbningen, hvor lyset sættes in skaber illusionen af en lille, hyggelig iglo. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Majestætisk, snedækket grantræer og klassisk, rund fyrfadsstage. Stagerne lader lyset skinne smukt igennem de talrige små hånddekorerede huller.


Kähler fyrfadsstage

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv. Bli den første som omtaler. I Hammershøi serien finder du det klassiske design fra både tallerkener til de kendte vaser og lysestager.


Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Den klassiske, runde Nobili- fyrfadsstage har en særlig blank glasur, der får et smukt modspil af den rene, uglaserede keramikoverflade, som afrunder stagen. Det betyder, at materialets rå og naturlige kvaliteter står tydeligt frem og skaber et spændende, kontrastfuldt udtryk. Perfekt til at skabe den helt rigtige julestemning. Find de nyeste trends indenfor boligindretning som billedrammer, væglampe, spejle, affaldsspande og meget mere.


Kähler fyrfadsstage

Bliv inspireret i dag! KÄHLER Nobili Fyrfadsstage H2snehvid. Vis flere resultater. Læs mere om fyrfadslysestager her. Stagen fås i forskellige størrelser, der med fordel kan kombineres for et dekorativt udtryk.


Endnu et smukt Hammershøi produkt er blevet tilføjet serien. Over 1andre mærker. Hammershøi fyrfadsstagen findes i flere farver og du kan lave din helt egen kombination af vaser og lysestagerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg