torsdag 4. februar 2016

Jotun valmuefrø stue

Marine, Protective and Powder Coatings. En gulaktig grå tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Under vinduet er det bygget en bred vinduskarm med innebygget varmekilde.


Stue med panoramautsikt i sanselige materialer – og med gjenbruk av familiens gamle krystallkrone. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten.

Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Spm 1: Passer green leaf eller green harmony også til hvitlyng, eller er det andre farger som også passer? Kjøkken er hvitt (uten gult i) med eik benkeplate. Spm 2: stua er malt med en vegg i jotun minerals valmuefrø og resterende vegger i lys antikkgrå.


Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom. Denne hadde jeg allerede plukket ut til badet og vaskerommet, før den havnet på det nye fargekartet. Fine duse farger til.

Anbefaling av gråfarge til stue. I Kjellerstuen bruker jeg en som heter valmuefrø men den er muligens litt mørk. Vi har også Skumring fra Jotun. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Har en stue med mye vinduer (hele den ene veggen er vinduer, hjørneleilighet) og vurderer sterkt valmuefrø. Blir det for mørkt, eller tror dere at det kan bli fint? Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Jeg tror en lysgrå-tone vil forsvinne i alt lyset. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen.


Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.

Jotun valmuefrø , passer i kombinasjon med hvit pepper på muren. Jotun dempet sort på junior sin vegg, Her kjem sjakkruta golv, som kjem til å bli veldig stili. Grå vegg på våras rom, fargen Jotun Valmuefrø.


Kvit matt lakka Ask, ein stavs til stove og. På vegger som kun trengte små reparasjoner ble først grunnet og flikksparklet. Deretter trukket med Jotun Slett vegg, limt med Jotun Tapetklister Standard. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler.


Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Nå begynner badet vårt å bli klart, dere! Jeg elsker de slette, sorte veggene og detaljene i gull, og som dere ser har listen i marmor kommet.


Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland.


Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg