mandag 15. februar 2016

Ettervekst spray loreal

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Kjøp nå på nett eller bestill og hent i din VITA butikk. Unik spray som skjuler grå hår. Formulert med makeup-pigmenter, blander denne lette sprayen seg sømløst sammen med håret ditt og leverer perfekt dekning for uønskede gråtoner og ettervekst.


Magic Retouch vaskes enkelt ut med sjampo og gir en midlertidig gråhårsdekning. Effekten varer til den vaskes ut med sjampo. Den farger ikke av og sitter til den vaskes ut med sjampo. Gi din vurdering Din omtale.


Etterveksten er borte! Forny hårfargen din med L’Oréal Paris – det finnes over 1farger, slik at du kan finne den som passer best akkurat for deg. Fargespray som skjuler ettervekst og grå hår umiddelbart. Se hele utvalget her. Farge på Spray for etterveksten med forskjellige nyanser.


Black, Brown, Light Brown og Dark Blonde. HAIR touch up dekker hvite hår, tørker umiddelbart opp, er enkel å påføre og i tillegg så smitter ikke fargen av. Disse hårproduktene har farge i seg, noe som gjør dem ideelle til å kamuflere litt i overkant hard ettervekst. Du kan enten gå for en spray , altså gjerne en tørrsjampo, med farge, eller du kan velge et farget såkalt hårpudder. Begge deler vil gi deg en ganske matt effekt, så vær oppmerksom på det når du styler resten av håret.


Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. Slik skjuler du dine grå hår og ettervekst. Liten tid og ikke tid til frisørtime nå? Da har vi redningen for deg.


Ettervekst spray loreal

Skjuler raskt og effektivt grå hår og synlig. Search and Compare Spray On online. Save now at GigaPromo! Den dekker ettervekst og andre områder man ønsker å dekke. Over Million Visitors.


Har du ettervekst og trenger en rask løsning? Prøv den nye redningen mot grå hår og ettervekst. Serien, med innovativ.


Hår touch up gir deg mulighet en til en optimal hårfarge, selv når etterveksten begynner å vises. Denne teknologien gjør det mulig å skjule ettervekst mellom hårfarginger på egen hånd. Sprayen tillater en nøyaktig dosering som skaper en naturlig overgang.


Sprayen muliggjør en nøyaktig dosering, som skaper en naturlig overgang. Endelig har vi denne fantastiske fargesprayen fra Lorèal på lager igjen. Brukes som en nødløsning imellom frisørbesøkene for å dekke de små, grå som titter frem.


Selv om det i det siste har vært trendy med en mørkere ettervekst og lysere tupper i håret, kan det likevel være på sjenerende, og av til lite flatterende, å ha en rett ettervekst som ser ut som en motorvei. Særlig ille blir det dersom man har farget håret mørkere og får en lys ettervekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg