tirsdag 16. februar 2016

Alpina ecl wc

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


Trygt og sikkert hos Urverket. Til trening og konkurranser for de aktive.

Det unike snøresystemet sikrer perfekt passform til foten din. Les tester og omtaler før du kjøper. Polstring på de rette stedene, glimrende passform og perfekt hælgrep.


Ny 3D mellomsåle, for bedre vridningsstivhet. ECL Pro WC er også stivet av på de rette stedene, for bedre støtte og stabilitet. Hælkappe i plast, med tre forskjellige tykkelser.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Dette gjør den nye modellen til en fullblods racingsko, der det ikke er spart på noe.

NYHET innen skistøvler. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Stort utvalg og rask levering!


Bestille på Bergfreunde. Et unikt snøresystem sikrer perfekt passform til foten. Hæl-konstruksjonen gir meget god kraftoverføring og skifølelse. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler.


Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Vi hjelper deg med å finne den skoen som passer deg best!


Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT! Din råeste sportsbutikk på nett! Värstingarnas värsting” för klassisk åkning.


Soft Flex, en designteknik som ger rätt böjstyvhet och maximalt med kraftöverföring och kontroll vid en klassisk åkning. Thinsulate håller dina fötter varma och torra även vid extremkyla och hög fuktighet. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte.

Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk. Alpina har alltid laget gode skistøvler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg