fredag 19. februar 2016

Grilltønne

Stor grilltønne som er velegnet for hagefesten eller for deg som liker store griller. Av svartlakkert metall med forkrommet grillrist og galvaniserte kullrister. Avlastningsbord på hvert side, en hylle og hjul for enkel forflytning. En stor og gedigen grilltønne med en utforming som gjør den til en favoritt på hagefesten!


Tønnen er enkel å fylle med kull og har to grillrister på 39xcm. Ristene er vindbeskyttet og har tre ulike høydejusteringer, grill på én rist og hold varmen på den andre. Robust, emaljert grilltønne med lokk og doble, forkrommede rister, en for grilling og en for varmeholding. Med termometeret på lokket har du full kontroll.


Når man snakker om kullgriller tenker man gjerne på de klassiske runde kulegrillene, men nå gjør den runde comeback med en litt annen form og flere gunstige. Eller hvorfor ikke bruke røykflis i grillen for å få en ekstra smak på det som grilles? For den store grillfesten, som Smartson skriver.


De konkluderer med at det er de dyreste grillene som gjennomgående best tilfredsstiller testkriteriene. En kullgrill er perfekt for deg som ønsker den autentiske grillopplevelsen. Velg en kullgrill dersom du ønsker den særegne aromaen og har tid til å vente til. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Landmann. Kullgrillen er for mange selve symbolet på grill og sommer med sin klassiske lukt, smak og røyk. Velgblant vårt store utvalg av kullgriller i ulike design og.


Grilltønne

Oppbevaringshylle under tønna. Vi tilbyr et stort sortiment av kullgriller, både kulegrill og grilltønne. Vi har kullgrillen som passer for deg. Grillflate 830x3mm. Velg blant varemerker som Weber, Austin and Barbeque med flere.


Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av kullgriller med god varmekontroll. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av griller og tilbehør. Kjøp på nett eller i butikk. Velg mellom gass, kull eller elektrisk grill fra velkjente merker som Weber, Jamie Oliver og Nordics. Kulegrill eller grilltønne ? De er praktiske, ofte lette og krever ikke mye oppbevaringsplass når de ikke er i bruk.


Grilltønne

En kulegrill med lokk har et lokk for å beskytte mot regn og smuss hvis den ikke oppbevares under tak. I teorien fungerer de på akkurat samme måte som en vanlig kullgrill, men i praksis er de ennå litt vanskeligere å bruke. Jo større den er, jo vanskeligere er det nemlig å få den til å holde riktig varme.


BBQ- grilltønne 4-i-- Ønsker du deg en kullgrill du kan bruke til mer enn bare å steke pølser på? Du trenger ikke å kjøpe en dyr luksusgrill: BBQ. Gjør dagens middag mindre hverdagslig ved hjelp av våre superenkle middagstips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg