mandag 22. februar 2016

Låvelykke

Låvelykke

Har fått varene jeg har bestilt raskt. VÆR TRYGG, VÆR FRI, VÆR DEG SELV #128156; Vi ønsker å gi deg frihet og trygghet til å gjøre mer a. Reåpning av LåveLykke som har flyttet til Ås. Torsdag juli åpnes dørene kl 14. Det betyr at du får kjøpt kalkmaling, voks, lakk, pensler og utstyr hos oss i Ås.


Låvelykke

Deretter brukte vi, som vanlig, antikkvoks for å gi møbelet best mulig beskyttelse. De beste tavlene til LåveLykke. Friske Frodige Fantasifulle FROGN. Folkvangveien 1 Drøbak. Lindas dekor, Verdalsøra, Norway.


Gan) Den eller de siste vet jeg ikke helt hvor er. Men det er jo bare å søke litt på facebook, så finner du det nok. Vi skal gjøre store endringer i huset vårt nå og det fører til at jeg får frigjort det som i dag er vaskerommet.


Låvelykke

Denne Pinnen ble oppdaget av LåveLykke. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Samlinger av LåveLykke. Se flere ideer om Romantikk, Restaurering og Interiør farger. Paint with duck egg Blue.


Her prater vi selvfølgelig fremst. Old white and Paris Grey. La Corné Muse, Longué, Pays De La Loire, France. Hand painted vintage furniture Official revendeur Annie Sloan. Når du står opp med full høst forkjølelse er ikke dagen fullt så morsom å ta fatt på, men når du på en dag som denne møter en genuint blid mann i kassa på.


Låvelykke

Berit Engh Larsen‎‏ موجودة على فيسبوك. Fant meg ikke noe sofabord som passet nede til stua, så holder på å. Mangler bare understellet som trenger beis først, men bordplata altså! Magnusson Hundemat Norge.


Marianne Bjerk Larsen और आपके अन्य परिचितों से जुड़ने के लिए.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg