mandag 1. februar 2016

Skagen grå veggpanel

Skagen grå veggpanel

Se fondsekspertenes anbefalte fond blant et utvalg på over 6fond. Spar litt, spar fast, spar lenge. Små beløp blir store over tid. Få gode og gratis råd om sparing. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill drømmeferien med Agoda. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


En farge med lange tradisjoner. Panelet er ferdigmalt med en glatt overflate. Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Smartpanel Color leveres i profilene perle, skygge og v-fas i fargene Bomull, Caffe Latte. Platene kan monteres direkte på stendere.


Skagen grå veggpanel

Den raskeste veien til ny panel på veggen. Skagen og Tåkedis eller ubehandlet. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Innfestingen er skjult, slik at det ikke blir noen skjemmende merker på veggen. Resultatet blir penere enn med vanlig panel, og du slipper kvister og sprekkdannelser i platene. Skulle du være uheldig å få en skade, kan du pusse, sparkle og male over.


Dette er en flott ferdigmalt panel med en pen og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Få, men prisbelønte og aktivt forvaltede aksje- og rentefond. Montering av 6mm veggpanel : Veggpanelet må avklimatiseres i romtemperatur minimum 2-døgn før montering. Hver plate er individmerket (med bl.a dato). De grå fargene passer like godt på landet som i byen.


Eller ny veggfarge i gangen bak din gule kommode? Da blir grått aldri feil. Elsker den gråfargen. Vil kunne oppleves som både grå og beige i fargen avhengig av belysning.


Fargen har klare røde undertoner. Skap spennende effekt med to farger veggen! Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål.


Alltid gode priser på Panelplater fra Bygghjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg