onsdag 17. februar 2016

Lang ullkåpe

Se mer i vår nettbutikk. Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Deilige og varme ullkåper til enhver anledning.


Pakk deg inn - finn din favoritt her!

Klassik eller årets trend? Fri frakt over 6kr. Ullkåper fra kjente merkevarer. Stort utvalg og rask levering! Hele vinteren igjennom kan du nyte de vakre dagene med en smart og varm ullkåpe som får deg til å både se og føle deg helt fantastisk.


En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe. Det finnes mange forskjellige typer damekåper, og her kan du velge mellom en ullkåpe , en trenchcoat, camel coat, eller en lang regnkåpe. Hold varmen i denne deilige lange kåpen i bouclèull.


Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer.

Toggle Nav My account. Dette er den perfekt parkasen som holder deg både varm og stilig i vinter. Den er kantet med fuskepels, noe som gjør den til plagget du velger når temperaturen dropper. Brun lang ullkåpe fra Yas. Lekker kåpe med god lengde.


Den er smal og rett i modellen, den har belte i midjen. Vi anbefaler vårt myke ulltøy som ullgenser og ullskjerf til denne lekre og lune ullkåpen. Lanullva sine ullkåper til dame er av solid strikkekvalitet og i ren og myk merinoull. Finn drømmekåpen som passer nettopp deg: kanskje er det en dresset kåpe til jobben, en tynnere for sommerens spaserturer eller en varmere variant for kalde vinterkvelder? La deg inspirere av sesongens ytterjakker, bomber jakker, peacoats, lange jakker og kåper, shearling jakker, saueskinn-, semsket og fuskepels jakker.


Jo lengre ullkåpen er, desto varmere holder du deg. Denne typen ullfrakker til damer er laget i et lett materiale, og er ikke så varme som vinterversjonene. Den lette og varme kåpen passer også godt som overgangsjakke i det norske vårværet. Lange ermer, lekre detaljsømmer og belte i livet.


Vi har et stort sortiment å velge fra. Nydelig ullkåpe fra Marc Cain. Innhold: 1 Ull Må renses. Den har pels nederst på ermene og en liten kant bak på ryggen. Kåper passer XXL og XL.

Og en knappestolpe på knapper. Det er også to dype, fine lommer på den. En svart ullfrakk eller ullkåpe er et sikkert valg, og vil alltid redde en vinterstil.


En gråmelert variant er et populært valg for kvinner og menn. En mann vil gjerne kombinere den med lys denim, en hvit t-skjorte og et par lave herresko. Til jenter er en slik frakk også perfekt til denim, kanskje med et par fargerike pumps til.


God stil er imidlertid helt opp til deg! Foretrekker du en klassisk sort kåpe? Eller en sporty kåpe med hette? I vårt utvalg av dame kåper finner du mange ulike stiler å velge blant – alle med den feminine og moderne touchen som VERO MODA er kjent for. Hos VILA finner du både den klassiske ullkåpen, den varme parkasen med dun og den feminine vårkåpen – kort sagt tilbyr VILA kåper til enhver garderobe og enhver årstid.


Varme jakker til damer kommer i en uendelig variasjon. Hvis du leter etter en desidert ytterjakke til de kalde vintermånedene, så er ull- og dunjakker noe for deg. Bruk den lange ullkåpen med et stilig skjerf eller den elegante og feminine kåpen til en kveld ute på byen. Her er det spesielt de lange jakkene som går ned til under knærne som kan holde deg varm.


En ullkåpe til dame er et klassisk og stilrent valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg