tirsdag 13. februar 2018

Retro lampe med 3 skjermer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.

Noen av lampeskjermene kan kjøpes med oppheng eller fot som passer ekstra godt til. Trykk på Les mer på produktsiden for mer informasjon om dette. Er du usikker, spør oss gjerne så veileder vi deg til riktig skjerm.


Hos Chilli finner du en mengde ulike gulvlamper i ulike stiler og utførelser. Det spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken stil eller hvilke interesser du har – her kommer du til å finne en lampe som passer helt utmerket i hjemmet ditt! Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende.


De kan tone ned belysningen eller bare gi den gamle lampen din en rask oppfriskning.

Bruk gjerne en LED-pære eller en lyspære med lav wattstyrke, da vil skjermen holde lenger og ikke gulne med tiden. Passer godt for de som har sansen for retro -stil. Siden du har gulv hjemme, har du også plass til gulvlamper. Bare finn en skjerm du faller for og en lampefot som passer inn.


Vi har moderne gulvlamper med slank fot og tradisjonelle lamper med skjermer som skiller seg ut i mengden. Torino gulvlampe med fleksarmer og skjermer. Alle tre skjermene kan justeres i ønskelig posisjon. Er lampe skjermen knust eller holderen delt så vi deler. Innendørsfotball er ikke alltid den smarteste.


Lamper og skjermer Butikker. Husk å sjekke de endelige målene som får rett lampeskjerm. Hvis ikke, kontakt oss, så vi vil hjelpe.


Liker du den skandinaviske stilen kan du velge en lampe i lyst tre med hvit skjerm. Selvfølgelig fins det også rustikke gulvlamper i mørkt tre med et maritimt preg om det er det du vil ha. Gulvlamper i tre fra kjente designere finner du også.


Koselig retro lampe fra The.

Som du ser: Tre er tre. UglyBugly fra MekitaNaku. Nydelig unik lys krone av skjell fra RETRO -igjen. Fin retro messing farget lampe med hvit skjerm som kan justeres i ønsket høyde.


Har ett merke på stangen der skjermen har hengt mest, mulig det kan pusses bort. Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene. Velg alternativ Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse, videreutvikle og gi deg best mulig opplevelse av vår nettside. En fin gulvlampe med fleksible armer og et behagelig og deilig lys. Salsa gulvlampe fås med svart fot og hvit, rød og svart skjerm samt med krom fot og rø gul og grønn skjerm.


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg. Finn din nye lampeskjerm enkelt hos Christiania Belysning på nett. Høy kvalitet til gode priser.


Vi har lampeskjermer i mange modeller, farger og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg