onsdag 21. august 2019

Ramme med passepartout 30x40

Fraktfritt over 3kr. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hvit passepartout 30x40cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 30xcm. Den hvite fargen er kritthvit. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett.


Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan bare kjøpes sammen med minst en ramme med samme. Janne Galleri med passepartout , svart er en flott ramme i tre som passer utmerket til dine familiebilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.


Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Med høy kvalitet og lave priser er våre rammer med målene 30xet godt alternativ når du skal henge opp favorittplakatene dine. Blant A3-rammene våre finner du også den stilrene Moebe- rammen.


Ramme med passepartout 30x40

Den er et trendy alternativ til den klassiske rammen. I denne kategorien finner du også våre passepartouts og plakathengere (cm) med målene. A4-plakater (bildeområdet er 20xcm).


Lag din egen stil, mal og dekorer rammen som du vil. Svart treramme med passepartout. Indram dine billeder eller plakater med denne ramme med passepartout. Her har vi samlet alle vores rammer med målet 30x40. Hos Desenio finder du et stort udvalg af rammer , både klassiske og moderne alternativer, som kan kombineres på smukkeste vis.


Ramme med passepartout 30x40

Ramme av FSC godkjent tre. Vores fotorammer fås i forskellige farver og materialer og er udstyret med plexiglas, hvilket gør rammen mere robust. Billedrammer Danmark. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Jeg har søkt rundt på nett og tatt noen telefoner, men finner ikke rammer til bilder i A3.


Så vanlig som dette formatet er blitt, synes jeg det er litt rart. Jeg vet jeg kan bruke større rammer og passepartout , men det er ikke et valg nå. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Finn de beste prisene på nettet. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Innvendige mål passepartout : B20xHcm.


Ramme med passepartout 30x40

Dette er med på å fremheve bildet og gir et mer ekslusivt uttrykk. Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. I dag er det meget populært at anvende passepartout som en del af indramningsløsningen. Det forstår vi godt, for fordelene ved en passepartout er mange. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg