fredag 9. august 2019

Jonathan adler oslo

Jonathan Adler - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. Fem år senere utvidet han sitt produktspekter til å inkludere hjemmeinnredning ved å åpne sin første boutique på Manhattan.


Decorate your home with luxurious pottery, pillows, lighting and mid-century. OsloVis veibeskrivelse.

Hvor synlig er din bedrift? Trygg levering på døren med Bring. Se hele utvalget og kjøp enkelt i nettbutikken. Stikkordene morderne amerikansk glamour beskriver produktene godt, perfekt til den som ikke er redd for å skille seg ut! Hans mål er å bringe glede til ditt hjem.


Hver vase, lysestake og andre elementer er laget i kvalitetshåndverk, og alt amerikaneren lager oser av luksus, humor og eleganse. Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.

Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Keramikk er hovedproduktet, men det finnes nå også møbler, tekstiler og mye mer til å fylle ditt hjem. Han har et stort engasjement for upåklagelig håndverk, og luksus gjenspeiles i alt han gjør. En to-timers kjøretur unna skyskraperne på Manhattan skiller jobb og fritid for Adler og ektemannen, Simon Doonan. Huset, som ligger på Shelter Islan er på 1kvadratmeter, med strandlinje og et klassisk pool house, og er ikke overraskende innredet med livsverkene til Adler selv.


Adler er blant annet kjent for vaser, skåler og kopper som er utformet på måter som kan få en til å sperre opp øynene. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Kjøp komplett pakke med hotell. Det eksentriske formspråket er både glamourøst og humoristisk.


Resultatet viser ekstraordinære hverdagsartikler som vasene Dora Maar og Gala. Sammen skaper vi ditt unike og helt personlige hjem. Hans produkter er kategorisert i collections. Dette blir det første designsamarbeidet til svenske HM Home. Men kjedebutikken befinner seg ikke på ukjent farvann.


Sikre deg godbiter fra kjente merkevarer! Klar for å handle inn julegaver, eller noe fint til hytte og hjem? Adler gjør dette ved å skape tidløse designobjekter og tilbehør, der eksklusivt håndverk og luksus gjenspeiles i alt. Nylig hadde han også designersamarbeid med HM Home, som ble raskt utsolgt.


HM annonserer et nytt designsamarbeid – men nå i en helt ny kategori.

Kolleksjonen består av skulpturer, vaser, brett og esker, i tillegg til krus, puter og pledd preget av vågale farger og livlige mønstre. Nydelig, elegant design. Eksklusive interiørprodukter, bl.


Se våre interiørprodukter til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg