mandag 19. august 2019

Ramme 70x100 hvit

Ramme 70x100 hvit

Fraktfritt over 3kr. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit.


En lys ramme fremhever kunsten din på en elegant måte, og du kan enkelt kombinere de hvite rammene med alle motiver. Fronten er av tykk akryl, som er et lett og uknuselig materiale. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Posterramme av høy kvalitet, laget av hvitt tre.


Hvite rammer er veldig populære akkurat nå, og det er lett å se hvorfor. Med disse får posterne dine et realt løft! Plakater i produktbildene er ikke inkludert. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Rammehenger er inkludert.


Selvfølgelig vil du ha store, flotte rammer hjemme og på veggen i konferanselokalet! Fordelen med 70x1rammer er at formatet finnes i de fleste posters, noe som passer perfekt når du vil blande egne bilder og ferdige motiver. Her kommer noen forslag på ekstra fine kombinasjoner av vegg og ramme : Hvitt mot hvitt : Pynt opp en hvit vegg med innrammede foto i hvite rammer. Det vil fremstå som om rammen smelter sammen med veggen, holder den ren og lar motivet få alt fokus.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Den er laget for enkel å henge på veggen, horisontalt eller vertikalt. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Ramme 70x100 hvit

Leveres direkte til døren – Velkommen! Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Hvit Passepartout som passer alle bildestørrelser på størrelse 70x1cm. Den passer til plakater som er dimensjonerte 50xcm.


Kan bare kjøpes i kombinasjon med minst en ramme i samme størrelse. Ved kjøp av tilhørende ramme vil vi ramme inn ditt bilde – for ingen ekstra kostnad. Dette for å sikre deg som kunde optimal kvalitet på innramming og poster, men også for å sikre levetiden til dine fremkallinger. Putevar i 1 bomullspercale med ramme på sider.


Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber. Linda Hvit er en klassisk ramme som passer til det meste.


BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir noe mer spennende. Not included in discounts and deals Levering.


Ramme 70x100 hvit

Normal leveringstid er 2-arbeidsdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg