tirsdag 13. august 2019

Pedalbøtter

Vi har både små og store pedalbøtter for oppbevaring av avfall. Du får størrelser fra 3- liter og flere av pedalbøttene har lokk med myk lukking og en overflate som motvirker fingermerker. Snakk med oss om mulighetene. Basic pedalbøtte 3l krom rustfritt stål. Kvalitetsposer til simplehuman pedalbøtter i ekstra tykk plast og med doble sømmer.


Enkel å tømme og rengjøre siden innerbøtten kan tas ut. Det er enkelt å flytte bøtten siden den har et håndtak bak. Med papirkurver og søppelbøtter har du kontroll på søppelet.


Her har vi samlet mange. Om du stapper kantene på plastposen inn i håndtaket på den indre beholderen, så synes den ikke når pedalbøtta er lukket. Pedalbøttene fra Menu passer fint inn på badet og i kjøkkenet. Vipp pedalbøtter Den berømte pedalbøtten Vipp er en drøm av et produkt, og et must for alle med sans for høy kvalitet i kombinasjon med fantastisk design.


Pedalbøtter

Stort utvalg av pedalbøtter og toalettbørster. Trenger du ny dobørste eller søppelbøtte til badet? Spann er smarte og praktiske til baderommet og kommer i enkle farger og klassisk design.


Flere av våre pedalbøtter kommer med soft close-funksjon slik at lokket lukker seg på en behagelig måte. With strict requirements towards functionality. Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge. Artikkelnummer: FK6Serie OUTLINE. På det aktive kontoret brukes mye materialer, noe som gir et stort behov for effektiv håndtering av avfall.


Pedalbøtter

Sørg for at dine medarbeidere har det beste tilbehøret ved å bruke praktiske og holdbare papirkurver. En informasjonskapsel - såkalt cookie - er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på. Dersom du er på jakt etter tilbehør som du ikke finner her, ber vi deg om å ta kontakt med oss så hjelper vi deg.


I denne kategorien finner du pedalbøtter til klinikken i en rekke størrelser, former og farger. Alle våre pedalbøtter. Pedal skuffer er ren design og passer godt i de fleste typer miljøer, for eksempel medisinske sentre, sykehus, etc.


Vi pedal binger i størrelser 8L, 12L, 15L, 20L og 30L. Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Vi kan montere alle produkter som du kjøper hos oss. For ”Ferdig montert”-pris, ta kontakt en bademiljøbutikk eller huk av for informasjon om pris på Ferdig.


Praktisk og hygienisk beholder for sanitærbind og avfall. Smal form som passer i trange fasiliteter. Kan stå på gulv eller monteres med feste brakett til vegg. Smedbo’s pedalbøtter har softclose dvs myklukking, noe som innebærer at lokket går ned mykt og sakte ved lukking.


Pedalbøtter

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Dunker og beholdere til kildesortering, søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til miljøstasjonen.


Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt hjem.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Produktene er tilpasset hver enkelt kundes behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg