fredag 16. august 2019

Poul henningsen lamper

Velkommen til Kensaq. Finn poul henningsen lamper i dag! Se vårt store utvalg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Se det fulde udvalg af PH- lamper her.


Han ønskede at skabe en lampe , som kunne forme lyset og give et både behageligt og blændfrit lys. Alle PH- lamper giver et smukt og behageligt lys, så man føler sig godt tilpas. Han var gift to ganger og hadde to barn.

I tillegg til å designe ikoniske lamper , var han også journalist, redaktør og forfatter. Mange PH lamper på lager med rask og gratis levering. Søk etter poul henningsen lamper på den nye KensaQ. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Skærmene kan dog også med fordel bruges på ældre PH lamper. Og nej jeg sender ikke skærmene. Vi kan dog mødes i jylland eller på Sjælland hvis jeg alligevel er afsted.


PH ble født inn i et radikalt kulturmiljø og ble en hovedskikkelse innenfor det radikale kulturmiljøet i København. Og sikkert også i jagten på smukke tidløse lamper , hvor de verdensberømte PH lamper er svære at overse. Du kan se meget mere om de mange flotte PH lamper herunder.


Belysningsprodukterne fra Poul henningsen omfatter en lang række spændende lamper der alle har den fantastiske egenskab, at de udsender et blændfrit og behageligt lys. Her på siden finder du en lang række af hans kendte klassikere. Hver model har sit unikke særpræg og er skabt i et tidløst design, der gør dem elegante at have hængende i hjemmet i mange år.


Louis Poulsen lamper i fantastiske materialer.

Hos Modern Lamps finder du masser af møbler og lamper fra Christian Dell, Jieldé, Poul Henningsen og Verner Panton. Da Poul Henningsen designede armaturerne til World Expo, havde han allerede leget med ideen om, at den logaritmiske spiral muligvis var en passende basis for en ny skærmdesign. Koglen er en smuk, unik og ikonisk lampe , der er blevet en sand klassiker. Den blev oprindeligt udviklet til den kendte Langelinie Pavillionen i Købehavn. Dens design og funktion er en innovativ sensation, som stadig imponerer og beundres i dag.


Han tog aldrig examen som arkitekt men studerade på både teknisk skola och högskola. Poul började verka inom funktionalistisk arkitektur men hans intresse övergick snart till belysning, vilket han är mest känd för. Poul Henningsen var en pioner indenfor belysningsteori, og arbejde igennem hele sin karrier med at bryde grænserne for struktur, design og blændfri belysning.


In Denmark, where he often is referred to simply as PH, he was one of the leading figures of the cultural life of Denmark between the World Wars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg