fredag 30. august 2019

Panel tak våtrom

Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Sjekk ut panel tak våtrom. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Vi skal ha baderom hvor det blir panel i himlingen. Panelen er ubehandlet og målet er at den skal være hvit uten at kvister etc synes når den er ferdig behandlet.


Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt. Vi har både dusj og badekar på badet i tillegg til normal baderomsinnredning. Vi anbefaler ikke å bruke trepanel slik at det utsettes direkte for vannsprut.


Forøvrig kan man bruke panel i baderom, forutsatt vanlig god lufting. I alle rom der panelet kan bli utsatt for vann, f. Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat. Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning. Bruk Arbor Panelholder Med panelholderen som håndlanger, er det nok med to hender når du monterer takpanel.


MDF må ikke ha direkte kontakt med vann. Tak bordene kontrolleres for evt feil før montering. Tak - og veggproduktene må lagres tørt og beskyttes mot fukt under transport og lagring.


Er det stor forskjell på ute og innetemperatur, bør bordene akklimatisere seg i romtemperatur, minimum dager. Malt panel på våtrom rengjøres som vanlig, den er vaskbar og krever ikke spesielt hensyn. Personlig ville ikke Sørensen hatt panel i dusjrommet, selv om det er mulig. Etter ett år vil de fleste oppdage sprekker i panelet, så gå over med akryl og mal ett strøk til.


Det er jo tross alt en våtsone. Våtrom Hvis du bygger opp en ny himling på badet ditt i dag, gjør du taket mye bedre egnet til å beskytte resten av huset og motstå fukt, enn selv de beste håndverkerne kunne for bare få år siden. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir baderomsoppussing også noe for hjemmefikseren.


Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket. Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Er du lei slette vegger av gips? MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak. Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske.


Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Takplater og takpanel er ferdigbehandlet og spesialdesignet til å gi deg et pent og funksjonelt tak. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten. Enkel montering med not-fjær-fas.


De er lette å tørke over med en klut, men sørg for å velge noen som ikke er helt rette, fordi det gir dårlig akustikk i rommet. Platene kan overmales senere om ønskelig. Velegnet til bruk i våtrom. Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel.


Slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Det fuges i alle sprekker med akrylbasert fugemasse, og til slutt påføres to toppstrøk med oljebasert interiørmaling. Hvis gammel panel på bad skal males, må den være uskadet.


Panel tak våtrom

Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07.


Ferdigmalt panel har en heldekket overflate, men treets naturlige og unike struktur vil fortsatt være synlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg