fredag 30. august 2019

Kork gulv

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Finn Wicanders Norge. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Få inspirasjon og interiørtips til korkgulv her, samt de siste trendene og nyhetene. Lær også mer om egenskapene og i hvilke rom kork egner seg. Med tanke på at kork er svært vanntett spørsmålet om uttørking ikke et problem, som det er tilfellet for tregulv. Bestill korkgulv online i dag hos Parketteksperten. Kork gulv med Top Connect klikk.


Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.

Vi driver med salg og distribusjon av produkter laget av kork. Våre høykvalitets produkter fyller krav i alle nødvendige standarder. I vårt tilbud finner du.


For å oppnå god akustikk må gulvet være tykt og limt til undergulvet. Korkgulve kan monteres de fleste steder i boligen. Den kan høstes hvert niende år uten at treet tar skade, dog første gang etter år. Korken vokser ut igjen og treet lever lenger enn 2år.


Produktet ble lagt til i handlevognen. I produktserien kalt Corkcomfort, brukes også tynne korkfiner som dekormateriale, under et beskyttende slitelag. For dem som ikke ønsker et kork -utseende, men fortsatt vil ha komforten og de øvrige gode korkegenskapene, leverer Wicanders også korkgulv med vinyl på toppen, kalt Vinylcomfort, som gir et ekstra komfortabelt og slitesterkt gulv.


Jeg har ingen erfaring, men da vinyl er plast går jeg ut i fra at gulvet har et slitesjikt av pvc, noe som gjør gulvet mer slitesterkt, og holdbart enn vanlige korkgulv. Og tåler vann, noe kork naturlig ikke gjør uten at det er behandlet, for da vil det svelle. I børneværelset er et korkgulv dejligt blødt at lege på og i køkkenet, hvor man ofte står en del, er det mindre belastende for ryg og led. Er du i tvivl om hvorvidt et korkgulv skal være dit nye gulv eller har du spørgsmål omkring valget af et det nye gulv , så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Det imponerer for eksempel med sine økologiske fordeler.


I 70-årene så man mye kork anvendt som gulvbelegg, nettopp pga.

Det har skjedd veldig mye innen kork i løpet av de siste årene, noe som definitivt ikke må sammenlignes med fortidens store brune overflater. Home med indbygget kork er et rigtig godt og solidt gulvvalg. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade.


Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv ? På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg