mandag 19. august 2019

Passepartout etter mål

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Sammenlign pris med oss!


Da kan det være overraskende vanskelig å finne en elegant ramme som passer, og spesielt en passepartout som står i stil med bildet. Det er viktig at en passepartout passer nøyaktig til bildet og får ut det vakreste av motivet. Hos oss har du muligheten til å spesialtilpasse din passepartout i akkurat den størrelsen du trenger. Ta mål av bildet som du skal ha i passepartoutet. Om du angir bildets totale mål som innermål blir åpningen eksakt like stort som bildet, og det blir vanskelig å montere pent uten at det oppstår gliper.


Et siste mål , som er et resultat av forholdet mellom de to målene er passepartoutets tykkelse og er gjerne 5cm bred for mellomstore formater, og opp til 10cm for større bilder, her er det ofte viktigere at dette området er litt i overkant enn i underkant (heller bredere enn smalere) ettersom et for tynt passepartout kan komme til å se ut som et halvferdig arbei mens et bredt. Jeg fikk først tilsendt feil passepartout (feil mål ), men det gjorde ingenting. Etter at jeg tok skriftlig kontakt med kundeservicen, ble feilen opprettet med én gang og jeg fikk tilsendt et nytt.


Kjempe bra, vennlig og rask kundebehandling! Følg våre instruksjoner for å enkelt regne ut hvilket mål som blir fint sammen med ditt bilde. Passepartout Hvit mm (Hvit kjerne) lages helt etter dine mål ! Angreretten gjelder ikke Spesialtilpassede passepartouter produseres når du har sendt inn din bestilling. Skjærer dere til passepartout etter mål ? Vi skærer passepartout efter mål og i mange farver. Skal du bare lage en og annen passepartout kommer du langt med en håndholdt skjærer og en solid stål-linjal.


Hold deg unna disse plast-skjærerne fra Clas Ohlsson o. Hele kolleksjon kan leveres som list, shop service og ferdigramme raskt og enkelt. Alle rammer er delt inn etter farge, slik at det skal være enkelt for deg å finne ønsket utvalg. Rammer i spesialmål.


Passepartout etter mål

Du kan også bestille passepartout etter mål og ønsker. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.


Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Specialmål passepartout.


De fleste rammemakere skjærer passepartout etter mål , og kan gjøre det fort. Jeg har ikke fått laget til A men inntil Atror jeg at jeg har betalt ca kroner pr stk. Jeg bruker en rammemaker i Josefines gate rett og slett fordi det er rett ved jobben. Her på siden kan du bestille en løs passepartout efter dine mål og selv sætte den i din ramme.


Det er naturligvis også muligt at tilvælge passepartout , når du bestiller en ramme hos os. Vi har et udvalg af klassiske passepartout , der passer i de fleste hjem, og som vil tilføre ekstra elegance til dit motiv og din ramme. Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant. Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget.


Vær imidlertid klar over at også mange rammemakere fører fine standardrammer. Også disse vil være mye rimeligere enn rammer du får laget etter mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg