mandag 26. august 2019

Espuma felgrens

Vi tester to syreholdige og to syrefrie felgrens -produkter. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer. Felgene vi bruker i testen, kommer fra vår gamle Mercedes-Benz.


Tok denne testen for en god stund tilbake, men har helt glemt å poste den her inne. Kjøpte en flaske av Cartec sin felgrens på et biltreff og tenkte det kun. Pumpekanna til Espuma er normalt soli og dusjhode har lang slange som bøyer seg lett ned i flaska, som igjen gjør at det er enklere å få med alt innholdet i flaska ved bruk. Flaska rommer ca dl, og er ferdig merket med blandingsforhold fra -. TEST: Espuma Revolution Felgrens - Side - Test.


Motor, dekk og felg. TEST: Felgrens - Test av produkter - Detailers. Hvor farlig er syrebasert felgrens? Felgrens og beskyttelse Dekk og felger på bilen tar i mot alt fra skitt og salt til asfaltkanter og grus. Med en god felgrens får du ikke bare et skinnende resultat, du får også en langtidsvirkende og beskyttende finish som styrker felgene dine mot nye turer på veien.


Fungerer like godt på hard og myk pute. Jeg er også veldig fornøyd med den. Snart brukt opp en liters kanne. P21S PG er veldig effektiv også blandet 1:1.


Skal nok handle mer av denne, men har et par gallon Espuma felgrens som skal prøves etter at mange skryter av den også. Den skal visstnok være rimelig effektiv selv ved blanding 1:10. Spent på om den leverer på linje med P21.


Ene felgen på vinterdekka til fruen er belagt med bremseskive(ja, skive ikke belegg) har fått spetta av noen flak, men resterende sitter som bare det. Dette gjør de lettere å rengjøre ved senere anledning. Vanlig bilvoks kan også benyttes, men felgvoks er laget for å tåle mer varme. Noen som vet om noen bra produkter eller måter å få fjerna asfalt og gummirester på felger? Har fått en god del flekker på kanten som ikke vil bort ved vask, er.


Felgrens : - Espuma Revolution Wheel Cleaner (for dobbel pris får du 5liter) - ValetPro Bilberry Safe Wheel Cleaner. Ellers er Bilberry en gammel favoritt hos mange. Det finnes mange felg-renser på markedet i dag som lover både det ene og det andre , men. Det kommer stadig nye felgrenser på markedet, og de aller fleste av dem er jo bra.


Produkter innlegg 19. RIM – SCHOLL CONSEPTS NORGES BESTE FELGRENS. Scholl RimVS Bilberry. Veldig mange SVV stasjoner skriver ikke ikke inn alternative dimensjoner så lenge dem er innenfor da det er unødvendig. SVV er over vanlige bilverksteder, så.


Hvordan vaske dekk og felger mest effektivt? Her får dere se bruken av vår mest populære felgrens. Den fjerner det meste, uten at man trenger å bruke børste. Rensen henger godt på felgene og får maksimalt ut av virketiden.


Bli den første til å omtale produktet. RIMskifter farge etter anbefalt virketi og indikerer at man kan skylle. Som VIRKELIG fjerner dritt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg