mandag 5. august 2019

Oliver furniture seng

Vi har et stort utvalg senger. Finn det nærmest deg her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA.


Oliver furniture seng

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Classic Nordic design. Oliver Furniture - Sustainable furniture for children and adults. Danish design with character produced in Europe.


Møblene er designet av Søren Rørbæk, som også har tegnet og fremstilt møbler for store kjente firmaer. Med sitt nydelige design og solide materialer er dette møbler som kan leve gjennom mange generasjoner. Serien er beregnet for barn fra 0-år. Wood seng er moderne og eksklusiv i sit udtryk.


Oliver furniture seng

Sengen er laget for at barna. Den er enkel og kan anvendes som seng i teenagerværelset, som gæsteseng og til de store børn, der er vokset ud af juniorsengen. Den passer nemt ind i flere forskellige indretninger med sit innovative og stadig klassiske enkle design.


Seng er anvendt og har almindelig brugsslitage som kan ses rundt omkring på maling, men ingen klistermærker eller lign. Ridse i maling på det ene ben (se billede). Fremstår overordnet meget pæn.


Oliver furniture seng

Der er dog et enkelt hak på siden af sengen, se billede. Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Vi hjelper deg med å finne den som passer for deg. Se ukens gode tilbud nå.


Forhenget er i bomull og lin i fargen grønn. P erfekt til å skape ramme rundt et koselig lekeunivers under den halvhøye sengen. OBS: Modellfotoet viser seng med forheng i annen farge.


Enkel i uttrykket og med sin klassiske design gjør denne seng til en vinner! Møbeluniverset byder på ikoniske junior-, tremme- og køjesenge, puslekommoder, klædeskabe og reoler. Hele kollektionen er produceret under bæredygtige forhold i Europa. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte.


Please enable it to continue. Flot og enkel seng i klassisk stil, som kan bruges både af junior og voksne. Seaside junior halvhøj seng indgår i kollektionens ombygningscyklus, og kan ved tilkøb af dele, nemt forvandles til en lille sofaseng eller andre senge i samme kollektion.


Oliver furniture seng

Sammenlign tilbud fra Oliver. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af inspiration i hverdagshøjde, gode tilbud og tips til at få flere hyggelige, rare og sjove åndehuller i din hverdag. I vores outlet kan du opnå besparelser på 2. Gratis levering til butik og landsdækkende bytteservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg