torsdag 1. august 2019

Espegard fyrfat 60 cm

Espegard fyrfat 60 cm

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Espegard fyrfat 60 cm

Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Laget av emaljert stål og kan brukes året rundt. Fyrfatet er lett å transportere og tar liten plass. Grillrist følger med.


Legges over bålet mot slutten for å unngå gnistsprang. Passer til Bålpanne og Fyrfat 60. Avstandsmåler for motorsag – cm. Med gnistfanger og avlastningsbord (ekstrautstyr) får du et moderne og tidløst ildsted ute. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi.


Espegard fyrfat 60 cm

Bør ikke brukes over for sterk varme. Levert i soli oljet trekasse med låsbeslag. Espegard Bålfat cm. Med enkle grep kan du flytte det til dine favorittsted i hagen.


Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Mulighetene er mange. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. Leveres med grillrist i rustfritt stål, opphengskjetting for kaffekjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør. Kommer med grillrist i rustfri stålkvalitet nr 30 to sidebord i lakkert bjørkefiner, to gnistfangere i svartlakkert stål samt justerbart opphengstårn for grillrist og kaffekjele.


Espegard fyrfat 60 cm

Fyrfat er laget i svart varmebestandig lakk og kan brukes hele året. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain. Lett fyrfat med et enkelt og tidløst design.


Bli den første som vurderer dette produktet. Hjemme i hagen, på hytteterrassen, i bålhuset, ved jaktkoia i skogen, i den lokale parken, ved stranda, utenfor barnehagen. Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe.


Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Bålpanne kommer ellers med et stort utvalg av ekstrautstyr for spennende matlaging, oppbevaring og sikrere bålfyring. Det finnes også en rekke reservedeler til produktet.


Bålpannetrekk beskytter bålpanna når den ikke er i bruk. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg