onsdag 21. august 2019

Kritt tavle

Stort utvalg av menytavler. Kjøp utstyr til restaurant, hotell og café hos VEGA. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Fine store kritt fra Moulin Roty i forskjellige farger - Rask levering!

Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Ion kritt-tavle er en tradisjonell tavle for skole og undervisning. Tavlen har meget lang holdbarhet - og en garanti på år.


Gjør en kjedelig veggflate, bordflate om til en praktisk og dekorativ kritt-tavle. Moderne vri på den gode gamle tavlen. Selvklebende folie gjør jobben enkel og resultatet blir veldig stilig. Nå kan du enkelt lage en bilbane som passer akkurat der du vil ha den.


Vi har latt fantasien til de små være avgjørende. Kritt selges separat.

LB skolekritt, div. Klassiske kritt for skoletavler. Tørkes enkelt bort med en fuktet svamp. Selvheftende tavle Hold orden på alle. Bestill online i dag f? Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Whiteboard - stort utvalg, rask levering, års garanti, dagers åpent kjøp. Varehuset som har alt til arbeidsplassen. Tavler Tavlekritt og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. IKEA - MÅLA, Tavle på stativ, bartre, hvit, Barnet ditt kan bruke den til forskjellige ting. Dyrelivet på landjorda var blant annet preget av dinosaurer.


Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre. Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk. Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vognen har åpne rom nederst og langgt åpent rom oppe på hver side. Stamme av heltre bøk med plater i kryssfiner lakkert med vannbasert lakk.


Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma.

Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms. Magnetisk whiteboard med smal aluminiumsramme og pennehylle i plast. Tavlen henges på veggen ved hjelp av to opphengsfester og medfølgende skruer og plugger.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg