tirsdag 6. august 2019

Farger som passer til morgendis

Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. Populære greige farger som f. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Se farger som passer. Skal nå bestemme farge og lurer litt på grå, og da fargen morgendis. Fargene jeg har tenkt er enten Valmuefrø eller Larvikitt. For en nærmere beskrivelse av de ulike fargene, hvilke andre farger de passer til og. Her er fire fargepaletter som passer til sommerhuset ved.


Hvilke farger ville dere hatt valgt om det var dere som skulle male vegger. Morgendis , flott lysegrå farge som passer godt til lister og dører som. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte….


Hei igjen :) Takk for gode råd! Vinduene i bomull får vi ikke gjort noe me så da er det bedre om vi finner en farge på kjøkkenet som virkelig fungerer. Få interiørtips sendt direkte til innboksen din! Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen.


Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Fargene som er i huset til nå er klassisk hvit, morgendis ,. Det skal vel være en farge som er helt grå, men hos oss har den et. Kalk: for lik latte, jeg redd for at det ikke vil bli forskjell på denne og latte. Men farger er som allerede skrevet over her ikke særlig selvstendige, de tar i veldig stor grad opp i seg og påvirkes av omkringliggende farger.


Anbefaler ikke morgendis , spesielt ikke om du ikke ønsker en kald farge , da den veldig fort vil se blå ut. Jeg har falt for dette -det har samme farge på gulv. Vi endte opp med smooth white, sammen med deco blue på stuen, de passer veldig godt sammen.


Er også veldig fornøyd med kalk som vi har på spisestuen. Fargevalg er umulig, så lykke til ! En annen venninne har malt hele stuen i Morgendis og hadde hvitt før, ble veldig fornøyd. Det beste med denne fargen er alt alle farger passer til den. I hallen og gangene hvor det ikke kommer inn så mye lys har vi brukt fargen som er hakket lysere. Den heter skumring, bilder kommer.


De to første sifrene er hvor mørk fargen er - fra hvit til sort 99. De to neste sifrene skal være for å være nøytrale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg