torsdag 8. august 2019

Epoksymaling pris

Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Kjøp på nett eller i butikk. Vi kommer også gjerne på besøk til deg for å ta en befaring av det som bør bli gjort.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk. Epoxy gulvmaling Sikafloor 2fra Sika, er en 2-komponent, løsemiddelbasert økonomisk, farget epoksymaling og forsegling, til betong og sementbaserte underlag.


Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Epoxy er en tokomponent herdeplast som gjerne brukes som industrigulv, men som også har blitt populært for flere å ha hjemme.


Flere varer finner du ved å klikke på Se alle annonser under logoen vår til høyre. Vi sender over hele landet! Prisen er oppgitt pr. Litersprisen blir dermed kr.


Det er viktig å være klar over denne forskjellen, da mange butikker oppgir kilospris siden epoksymaling har høy egenvekt. Hvor kan malingen brukes? Men det vil ikke lage huller eller ødelegge epoxynen som vi leverer. Et skikkelig epoxygulv vil tåle ekstremt mye, men jo tyngre system man ønsker, jo mer øker også prisen.


Tunge industribelegg tåler omtrent det som er. Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca. EpoxyMaling legger epoxy på badegulv. Gjennom vårt utstrakte nettverk av håndverkere sørger vi for at du får et gulv du blir storfornøyd med!


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Et godt gulv er mye verdt. Vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen og omegn.


EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Vi stiller høye krav til oss selv med tanke på forventinger markedet stiller til oss som utførende entreprenør. Vi har som målsetninger å til en hver tid å tilfredsstille og overgå kundens ønsker og behov og levere gulvsystemer til konkurransedyktige priser. Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


Det slår ikke fukt gjennom gulvet. Bruker garasjen som treningsrom i tillegg til dekkskift og lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg