torsdag 15. august 2019

Epoxy gulv gjør det selv

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her.


Epoxy gulv gjør det selv

Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Du får et slitesterkt, tett og jevnt gulv som er lett å rengjøre. Maler du et stykke oppover veggene, kan du faktisk spyle gulvet rent. Epoxy tåler stort sett alt!


Norges eneste gjør det selv magasin. Les også: FAKTA: Er EPOXY -maling farlig? LØSNING: Det skal være absolutt tørt. Ellers risikerer du at epoxymalingen skaller av. Et nylagt betonggulv skal normalt tørke 6-uker, før du kan regne med at det er tørt.


Før du maler, skal du også forsikre deg om at det ikke er småsprekker i betongen. Men er det ikke noe med at epoxy er farlig, tenker du kanskje? Svaret er: Nei, epoxy er ikke farlig, hvis.


Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Kan man legge epoxy selv ? Vi har en rekke gjør det selv systemer som fint kan installeres på egenhånd. Tunge industrielle systemer vil kreve profesjonell installasjon.


Hva er sterkest av en- eller to-komponent epoxy ? To-komponent epoxy vil så og si alltid være mer slitesterk enn en-komponent. Kontroller at gulvet ikke avgir fukt. Hvis du er usikker, anbefales det å bruke EP-V-maling. Gammel maling fjernes best ved hjelp av diamantsliping eller blastring. Hvis du får epoxy på huden, skal det – som ved andre limtyper – straks fjernes med vann og såpe.


Eventuelt med aceton, som også er usunt, men litt bedre enn epoxy. Tynn eller tykk epoxylim? Det finnes en rekke gulv -alternativer når du skal finne et gulv som passer for deg. Kanskje har du hørt snakk om epoksy, uten helt å vite hva det er? Epoksy er en tokomponent herdeplast som gjerne brukes som industrigulv, forteller Chera Westman, informasjonskonsulent i IFI, Informasjonskontoret for farge og interiør.


Men hjemme hos os selv er der også mange fordele ved at male gulvet med epoxy. Ud over styrken, og at det er nemt at holde, findes epoxymaling også i mange forskellige farver, så du kan få et gulv i stort set præcis den kulør, du ønsker dig. Hvad er epoxy -maling? Det kan i seg selv reguleres med antallet lag som blir lagt, men ønsker man en ekstra sikkerhet mot glatte gulv kan man legge en spesiell sandtype mellom lagene. Det gjør at overflaten blir litt mer ru og vil fungere som en antiskli-løsning.


Gjør det selv , eller be oss om pris på gulv ferdig lagt. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov. Våre spesialister på fabrikken i England bistår oss i spørsmål om spesielle og kompliserte jobber.


Dersom du ikke ønsker å legge gulvet selv , så samarbeider vi med proffe gulvleggere. Et godt gulv er mye verdt. Her bliver gulvene oftest bygget op med rene epoxyprodukter og tilsat specialsan som fyldstof og evt.


Det blir stedet hvor støvler og sko skal stå, og hvor det ikke skal være kaldt å sette beina. Kablene var lavtbyggende, bare millimeter. Dermed var det ikke noe problem å skjule dem under avrettingsmassen. Avrettingsmassen har konsistens som en vaffelrøre.


Epoxy gulv gjør det selv

Det vil si at den ikke flyter utover av seg selv , men trenger litt hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg