onsdag 28. august 2019

Ora veggklokke

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Veggklokke - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Med Ora klokke hengende på veggen, kan du nyte den måten de konvekse tallene kastet diskret skygger langs kanten av sirkelen. Kontrasten mellom det keramiske materialet og perspex at hendene er laget av gir en moderne edge til den enkle veggur. Den rene og moderne formspråk uten overflødige detaljer gjør Ora et både funksjonell og stilig. Bli den første som omtaler dette produktet.


Your cart is empty Till kassan. Se beste pris på Kähler Ora. Les tester og omtaler før du kjøper. Din handlekurv er tom Betaling.

Design: Giulio Iachetti Alessi er et nytenkende varemerke som produserer eksklusive accessoarer og tilbehør i vakker italiensk design. Alessi skaper alt fra pene og moderne vannkokere til vakre fruktskåler. Her finnes eksklusive, innovative og prisgunstige designprodukter som passer alle. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker.


Sammenlign med andre produkter. Analog (urverk) Sort, Hvit, Gr. Tid er et kompleks fenomen, men det trenger ikke din klokke å være. Klokkens minutt-arm er koblet til urtavlen, noe som gir et bra skyggespill på veggen. Alessi Ora In Hjørneveggklokke utover, Hvit En stilren og funksjonell veggklokke fra Alessi, designet av Giulio Iachetti.


Se utvalget og kjøp på nett! Serien Ora in er klokken som med sin smarte vinkelformede bakside er utformet for å passe hjørner. Interiør butikk og nettbutikk - forhandler av førende brands innen interiør, møbler og belysning. Hos oss finner du produkter vi elsker og ønsker å omgi oss med.


Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Vis i butikk: Gi oss tilbakemelding.


Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta smarte handletips og populære produkter. Finn lavest pris på Veggur og klokker fra en rekke nettbutikker. Vi hjelper deg å spare penger på netthandel. Det enkle, moderne formspråket, uten ekstravagante detaljer, gjør Ora til en funksjonell og stilig klokke. Den siste tiden har vi gitt hele Moava.


Vi har nå oppdatert Moava til ny versjon. Som før finner du alt innhold under de forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg