fredag 30. august 2019

Lærreim synonym kryssord

For info som ikke er relatert til kryssord , så kan du slå opp lærreim i ordboka. Et annet ord for kurer. Regner nesten med at noen kommer til å si : Seise dagen før eller siden, he he. Behov for synonymer til LETT for å løse et kryssord ? Vi har også synonym til søkt, enkelt og saumfart.


Se nedenfor hva lærreim betyr og hvordan det brukes på norsk. Vi fant synonymer for lærreim. Lærreim betyr omtrent det samme som bakol. Omgang har 1treff.


Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Overgang har 1treff. Det motsatte av et synonym er et antonym (ord med motsatt betydning). Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet.


Velkommen til våre spill og underholdningssider. Hver dag finner du et nytt kryssord hos oss i startsiden. Du finner også andre morsomme spill på våre sider.


Wynnes Word-Cross Puzzle, resten er historie. Skriv søkeordet (det du ønsker synonym til) i venstre øverste felt, og eventuelt det du vet om ønsket løsningsord ( synonym til søkeordet) i høyre nederste felt. I høyre nederste felt kan du skrive inn de bokstaver du har, og ? Løs kryssord med synonymordboken. Dette er godt arbeidsverktøy som kan benyttes både av elever og lærere i både grunnskolen og videregående utdanning.


Synonymordboken er en gratis synonymordbok. Her får du hjelp til å finne de synonymer du søker etter. Se alle synonymene vi har til bakreim i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff.


Fikk du ikke svar på ditt spørsmål? YRKE SYNONYM KRYSSORD DELAND I thought the ending - about the last third of the book - was weak. ROM KRYSSORD SYNONYM Y There is an audiobook version, read by Rob Shapiro. Du søkte etter beholde for seg selv i kryssord -ordboka.


Avisa VG har et kryssord som heter Loddrett løgn, hvor de loddrette løsningene er antonymer til nøkkelordet. Mange slike kryssord går også ut på å finne informasjon knyttet til et bilde, gjerne i form av en gate som er fremhevet i en annen farge i kryssordet. I slike kryssord vil det ofte være et tema som går igjen.


Den ukrainske siden krever hele tiden at vi skal gi dem mulighet til å stenge grensen med sine styrker, men jeg ser klart for meg hva som i så fall ville skje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg