onsdag 7. august 2019

Inspirasjon til å male bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad.


Her er det plass til mange ulike personligheter.

Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Bruker du LADY Pure Color som er en helt matt maling, vil du dempe alle forstyrrende reflekser rundt skjermen og få et perfekt utgangspunkt for et godt bilde. Mange synes at TV ‘en får alt for stor oppmerksomhet mot en lys vegg. Male med akrylmaling!


Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet.

Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt! Deretter legges områder med Magenta og Violet. For å oppnå mer dybde i bildet legges sort på høyre side samt i nedre del av lerretet. Mens malingen fremdeles er våt, dras fargene i hverandre med en bred pensel og store strøk.


Fargetonene White og Magenta brukes mest i midten av bildet , litt i forgrunnen. Her har hun samlet en rekke bilder til inspirasjon , og til hvert bilde følger en oppskrift på hvordan du selv kan lage ditt eget bilde. Tøffe strøk og farvelvalg I følge Mo Johansen er det fargevalget de fleste bruker tid på. Alle har en farge de liker spesielt godt.


Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen, men backet ut i siste liten. Her deler jeg inspirasjon med dere.


Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss! Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der.

Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår.


Vi leverer også profileringsartikler med logo til bedrifter. Oppussing av ungdomrsrom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Bilder kan være bra inspirasjon til skriving.


Når jeg holder kurs, bruker jeg blant annet visuelle virkemidler fordi det setter i gang fantasien. Lengre ned får du oppgaver, eksempler og tips til hvordan du kan bruke bilder som inspirasjon. Michael Matzinger delte i sommer et foto med tittelen Ensom vei i Enebakk. Her presenterer vi vidunderlige bildevegger og perfekte par, der du få inspirasjon til å innrede hjemmet ditt med nye bilder fra oss. Klikk på bildet for å kjøpe hele eller deler av bildeveggen.


Lyst til å være litt kreativ i høst? Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom. Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger, og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på. Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg