mandag 5. august 2019

Skilt med navn til lastebil

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvitt frontruteskilt med navn til lastebil.


Vi lager navnskilt til lastebilsjåfører og andre som gjerne ønsker det i frontruten.

Bildene her viser noen eksempler på hvordan de kan se ut. Fyll inn ditt navn eller tekst du ønsker før du legger skiltet i bestilling, og ikke glem å si fra dersom en logo skal være med. Forbudet gjelder ikke forbikjøring som etter trafikkreglene lovlig kan skje til høyre. Dette skiltet brukes til å informere om at det er innkjøring og gjennomkjøring forbudt med lastebil på private veier og områder.


Et forbudsskilt mot lastebiler kan gjerne benyttes i borettslag og sameier der det er lekeplasser og lekende barn, for økt sikkerhet. Skiltet leveres i sjøvannbestandig aluminium med reflekterende overflate. Frontrutemerke som festes med vann og frontruteskilt bestilles her!


Jeg satt på Jordbærpikene og så ut vinduet at en lastebil kom med noe rart på planet. Etter hvert skjønte jeg at krana hadde revet med seg et stort skilt , sier tipseren.

Politiet dro raskt til stedet og har snakket med lastebilsjåføren. Med mer enn tre millioner leverte skilt , er det ikke bare kunder i Norge som trenger navneskilt. Faktisk har Skiltmax levert skilt til mer enn 1land verden over.


Etterspørselen på navneskilt er stor, og ingen bestillinger er helt like. Med tanke på de flere tusen designmulighetene som tilbys i Skiltomaten, er det ikke så rart. Dørskilt, område og henvisningsskilt på skoler, sykehus og kontorbygg. Forbikjøringsforbud for lastebil - Skilt nr.


Kontakt oss for store rabatter på skilt til borettslag. I nettbutikken får du automatisk mengderabatt ved 10stk eller flere skilt (trenger ikke være like skilt ). Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Finn laveste nettpris her. Meget populært skilt med ditt navn som kan settes i frontruten på lastebilen.


Bilskiltutseende med blått felt som inneholder flagg og N. Lator Skiltfabrikk AS, din leverandør av skilt , dørskilt, postkasseskilt, husnummerskilt, gateskilt, og barnevognskilt. Vi har glimrende Led lysskilt til lastebiler. Spesialbestill ditt lysskilt til din lastebil.


Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare.

Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Det samme er skilt med navn på populærkulturelle helter som. At de ansatte skal ha tydelige navneskilt på arbeidsplassen, er en selvfølge for mange arbeidsgivere.


I møter med kunder og samarbeidspartnere er det viktig å. NLF får en del meldinger om at midlertidige skilt som festes på autovernet i forbindelse veiarbei ofte blir skjeve og skråner ut i veibanen. Dette igjen kan føre til at passerende lastebiler treffer skiltene med sidespeilet, og at dette knuser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg