fredag 16. august 2019

Lag russekort russeservice

Velg mellom mange farger og kombiner dette ved å bruke forskjellige mønster og farger på alt fra lommer, til hette og pynt. Vi har noen av Norges beste designere med på laget. Se gjennom Kolleksjoner fra tidligere år. Lag deres helt egen farger utover vårt sortiment.


Ta kontakt med oss for en samtale om spesialproduksjon av farger.

Stor Grunnpakke hos Russeservice kr 1. Normalpris for rimeligste vare innen hver kategori er kr 4. Samlet rabatt er kr 2. Hvorfor får jeg tillegg på prisene for varene i Grunnpakken? Her finner du en oversikt over russekort. Russekort har vært en tradisjon i mange år. De inkluderer gjerne et bilde, sitater og noen personopplysinger.


Nå har både russedress og russeservice åpnet sin russekortgenerator.

Så nå kan dere logge dere inn å sette igang med å lage russekort. Av egen erfaring så er det ikke alltid like lett å finne på noe å ha på russekortet. Derfor kan det være lurt å være ute i god tid! Du kan bestille russekort hos Russedress nærmere russetiden. Ved bytte lønner det seg heller ikke å returnere en vare som koster mindre enn fraktkostnaden 14–.


Du har angrerett ved å gi melding til Russeservice før utløpet av angrefristen som er tre måneder fra du får varen(e) i fysisk besittelse. Ved bestilling eller godkjenning av russekort etter 1. Har du byttet adresse, gi oss beskjed før vi sender varene. Du ser ut til å bruke Safari, vi opplever for tiden innloggingsproblemer med Safari og det jobbes med utbedring. Du kan i mellomtiden forsøke å (midlertidig) skru. Du betaler ordinær pris for kortene - pluss frakt kr 14-.


Dette blir sendt som en egen pakke etter hovedleveringen. Siste bestilling er 20. Da har jeg endelig fått tingene mine fra Russeservice ! Jeg finner ikke hvor på Russeservice jeg kan bestille kort, men det virker som det er for sent.


Da jeg bestilte buksa kom det forslag om å legge til kort, og da stod det levering var ~mai, noe som er altfor sent.

Tenker å legge til et MTG kort i vindu-lomma (hvor man legger russekort eller ID). Logoen med Raudruss er alt laga av Russeservice og Russedress, men ynskjer ein å bruka den må ein både designe resten av kortet sjølv og betale hundre kroner ekstra. Ein kan heller ikkje velje svartruss, kvitruss eller grønruss, seier Thea Louise Esp, som også er leiar i Firda målungdom.


RUSSEKORT Legg inn tekst og bilde i russekort ­ generatoren på Russeservice. Benytt lyse bilder med klare farger, god kontrast og oppløsning. Mørke bilder er vanskelig å trykke og kan derfor bli gjengitt i dårligere kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg