fredag 9. august 2019

Jotun 1912 varm jord

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Farve og Inspiration. This color has an approximate wavelength of 580. Select another country for your data sheet.


Vælg et andet land for dit datablad. Riktig farge til muren er avgjørende for en flott helhet på huset. Velg mellom beige og gule kulørtoner, kalde og varme gråtoner, eller hva med sortaktige rosafarger, valget er ditt.

Sjekk vårt fargekart og ditt lokale utsalgssted for tilgjengelig fargeutvalg. Diese Farbe hat eine ungefähre Wellenlänge von 580. Deze kleur heeft een geschatte golflengte van 580. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. JOTUN PREMIUM MUR huset på marken. Sammenlign pris med oss! Claro er varm og fin i tonen, og kan oppleves mer som svakt gul enn beige.


Lys Toscana – en gulaktig beige tone. En varm , lys mellomtone. Vil oppleves som relativt gul i enkelte belysninger.


Varme brunnyanser gir en følelse av et omsluttende, trygt teppe, og skaper en behagelig og god atmosfære i hjemmet. Kult og harmonisk på en gang! Bronse – god som gull! Anvendes inden viderbehandling på nyt og vejrbidt udendørs træværk kan også bruges på.


Jotun Mur - Lovelyhome.

Det gør den perfekt som topstrøg til både ubehandlede. Vær sikker på, at påføringstemperaturen i rummet er min. Det er vigtigt, at dit træværk behandles korrekt, tør før du arbejder med træbeskyttelse. Hvis du har mos, alger og snavs, er det vigtigt, at dette kommer af, inden du begynder at male. Du skal som udgangspunkt ikke fortynde produktet.


Murmalingen har en unik 2imembranteknologi, som er både diffusionsåben og vandafvisende. Resultatet er en mur, der er tør og fri for revner og sprækker. Kan anvendes til alle pudsede mure. Ikke mal på varm vegg eller i direkte sollys.


Det ytterste malingslaget tørker da for fort og man får blæredannelse og et malingslag som lett kan sprekke opp. Dette er særlig viktig når du grunner med oljemaling som skal rekke å trekke seg inn i treverket innen den tørker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg