tirsdag 27. august 2019

Rammer i plexiglass

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Vi tilbyr spesial- og standard størrelser.


I vårt sortiment finnes flere ulike serier og størrelser av rammer. Innenfor seriene finnes flere størrelser å velge i. Våre rammer er produsert her hos oss og har høy kvalitet og finish. TOR Rammer for rømningsplaner : Produktet består av to plater av plexiglass som festes sammen med avstandshylser i børstet aluminium.


Rammene har avrundede hjørner og polerte kanter. Leveres i flere størrelser. Avstandshylsene sørger for luft mellom vegg og ramme , og fremhever motivet. Vi kan tilby ulike typer rammer i plexiglass , pleksiglass og akryl. Bilderammer, rammer for rømningsplaner, magnetrammer, plakatrammer og rammer for veggmontasjer.


Alle er produsert i Norge og med flott finish. Rammer i pleksiglass passer inn i de fleste miljøer. Bland gjerne flere typer rammer i samme bildevegg – det gir bare et lekent og mykere uttrykk! Rammen har plexiglass , noe som er veldig praktisk da du ikke knuser det om du skulle være uheldig at du mister det.


Dessuten gir plexiglass mindre gjenskinn fra lys og vindu. Rammer er den perfekte innredningsdetaljen som raskt tilfører en spesiell følelse til ditt hjem. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder.


Rammer i plexiglass

Hos oss finner du en rekke rimelige varianter i stilrene modeller. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Plexon tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass (akryl) og LED-lys teknologi.


Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder, og egner seg spesielt godt til naturbilder. Det beste med plexiglass , er at det sørger for at man aldri går lei av bildene. Foto på plexiglass er også spesielt egnet for å henge utendørs, uten at fargene påvirkes. Videre er dette et plastmateriale, så du står relativt fritt til å forme det som du selv vil.


Rammer i plexiglass

Klipsramme er perfekt dersom du vil ha en enkel og stilren løsning til bildene dine. I stedet for vanlig glass har denne klipsrammen plexiglass , noe som er perfekt i miljøer der du ikke vil risikere ødelagt glass. Flott sett med stk. Dette er ett sett som består av stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene.


Hardført og bøyelig pleksiglass. Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Plexon skreddersyr løsninger for blant annet kjøpesentere, hotell, studio, display og i miljø for næring og hjem.


Rammer i plexiglass

Utvendige og innvendige plexiglass og LED løsninger. Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. Plexiglass og LED lys skaper en unik opplevelse. Akryl og innrammede bilder.


Mange ulike formater. Vi har et stort utvalg av fotoblokker, akrylbilder og alu-plater! Perfekt til hjemmet, eller som gaver. Solid akrylplast med høy transparens.


Bruk den i stedet for glass rundt verandaen, beskytt solfangeren mot smuss, vær og vin eller bygg en gjennomsiktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg