onsdag 14. august 2019

Kamelone bergen

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!

Reserver ditt Hotell i Bergen online. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Framsnakking er noe vi ikke kan gjøre nok av.


Vandrer du i Bergen sentrum, må du ikke stusse på å ta turen innom. Yelp è uno strumento facile e divertente per trovare, consigliare e parlare delle novità, grandi. Founder and owner of the interior- and fashion shop KAMELONE , Bergen , Norway.


Mit Yelp kannst du n, Empfehlungen teilen und dich mit anderen darüber.

En av Bergen sine nisjebutikker er Kamelone. I tillegg til å føre kjente merker som Bloomingville, Kinfolk og Gubi har de en rekke merker med unike produkter. Den hadde vært perfekt for en liten gutt som skal nå opp til vasken for å pusse tennene. Ja, byen er virkelig Bergen ! Det har denne helga bevist.


Yrende folkeliv (bergenserne sitter ikke inne når himmelen er blå og sola varm), inspirerende butikker og et hakk høyere puls enn det livet på landet gir. Et univers for inspirasjon og interiørglede. Her får du også tak i lokal kunst. Bestill drømmeferien med Agoda. Kjør selv ferie i hele Europa.


Stort utvalg av hotell i Bergen. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Bergen and beyond. Geometriske mønstre og former har vi allerede sett en del av, og dette er en trend som bare vokser. Vi er opptatte av å støtte de små lokale interiørbutikkene landet over, og denne uken har vi tatt turen til Bergen , og en perle av en butikk. De har også nettbutikk.


Mjølk Pop Up Bergen med bl a Kirsten Visdal og Ragnhild Wik. Kamelone serverte en lekker stand i kjent sort hvit stil.

Days Like This, Sundt Motehus. Nytt motekonsept for kvinner. Ny butikk innen mote, sko og accesories. Vær den første som vet og la oss sende deg en e-post når glede69. Vi har hatt en del arrangementer og vil fortsette med dette i fremtiden.


Oslo Fashion Awards i Logen Teater, hvor vi var nominert til årets motebutikk i Bergen. Denne gang sammen med de to dyktige frisørene Kirsti og Regine og KR Frisørteam. Akvariet i Bergen har den fine effekten på folk at man blir som et barn med en gang man løser billett og trer inn i vannets verden.


Fin syssel for studenter som får besøk av foreldre,venner,kjæreste osv. Nordnesbakken 4) Fløyen er det jeg savner mest med Bergen. Ser du etter åpningstidene til eleven?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg