onsdag 18. januar 2017

Oxford paviljong montering

Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Et drivhus, mange muligheter! Kjøp paviljong online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Oxford paviljong med sidevegger og myggnetting. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon. Taket har topphatt med lufting og myggnett.


Taket er i slitesterk polyester og med PVC-belagt tak. Paviljong med sidevegger og myggnetting. Sidevegger i polyester. La alltid paviljong tørke helt før den pakkes sammen eller lagres.


Vær to personer ved montering av paviljong for å unngå skader på rammeverk, duk og myggnett. En paviljong skaper den perfekte stemningen både i hagen og på terrassen. Med en paviljong eller en stor parasoll kan du nyte sommerdagene selv om det regner eller blåser.


Skap en lun og avskjermet krok hvor du kan invitere til middag og fest, både i hverdagen og i helgen. Deretter monterer du hjørnerammene med skrue B, d. En solid paviljong med tak, vegger og myggnetting. En viss fargeendring som følge av solen må påregnes. Les monteringsanvisningen før du setter opp paviljongen. Følg bruksanvisningen punkt for punkt.


Ikke len kroppsvekten mot paviljongen. Bruk trappestige for å komme opp i høyden. Stor paviljong i god kvalitet med tak, vegger og myggnetting. Skap en lun usjenert utekrok, i le for solen, eller for lune varme sommerkvelder. Veggene er i 1gram polyester og har glidelås for enkel montering.


Dette er og mer solid enn kun borrelås. Veggene sørger for god beskyttelse mot vin regn og sol. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Kraftig paviljong som leveres med tak, vegger og myggnett. Hovedrammen er kraftig aluminium med beslag og skruer i lakkert stål. En flott paviljong som forlenger.


LUXOR PAVILJONG 300X4CM. Med rammeverk i aluminium er paviljongen meget lett og må derfor forankres enten med terrasseskruer, eller tynges med sand eller grus i endestengene med hull i. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs. This feature is not available right now.


Please try again later.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg