torsdag 12. januar 2017

Spraymaling til metall

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen.

Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern, stål og metall. Malingen egner seg til påføring av større overflater. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. For eksempel har vi spraymaling for metall i et hav av forskjellige farger, så du raskt og enkelt kan gi sykkelen eller grillen et helt nytt utseende. Flere av våre spraymalinger passer i tillegg til flere forskjellige materialer, slik at du kan bruke den samme spraymalingen til både tre, glass og ulike typer plast.


Gir granitteffekt på metall , tre, keramikk og de fleste plastsorter. Etter lakkering med klarlakk blir det også vær- og slitasjemotstandig. Quick Universallakk er en spraymaling som kan brukes både innvendig og utvendig på metall , tre og hardplast.

Godt egnet til sykler, småreparasjoner på biler, gjerder, portstoler, hagemøbler, innredning og lignende. Genial å bruke der pensel ikke kommer til. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Har du fx nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser spraymaling til træ i en frisk farve nemt pifte dem op, så de får nyt liv.


Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig. Et stort udvalg af spraymaling til metal. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af spraymaling til metal. Billig og god spraymaling til bl.


Nedenfor finder du vores udvalg af god billig spraymaling til både træ, metal , glas og sten. Alle kan anvendes indendørs. Vi forhandler de bedste produkter fra blandt andet Belton. Både dem til indledende rustbeskyttelse, samt maling i bestemte farver. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.


Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Slip overflaten og rengjør den, den skal være tørr og fri for fett. Bruk grunning før spraying.


Påfør flere tynne lag.

Det finnes spraymaling til mange forskjellige overflater, og når du først har styr på teknikken, er spraymaling en god vei å gå. Med spraymaling blir resultatet mer ensartet og jevnt i motsetning til når du tar pensel eller malerull fatt. Maling med pensel kan gi synlige strøk, og malerull kan lett gi et ruglete uttrykk. Gir en frostet overflate på glass! Ikke egnet til isopor.


Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent. Lave spraymaling af dåser til opbevaring - Lave spraymaling på overflader af metal - Male din radiator med radiatorspray, der er en varmebestandig spraymaling. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust?


Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler. Spray med en avstand av ca. Vi tilbyr panellakk og spraymaling fra Nordsjö.


De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg