tirsdag 17. januar 2017

Morgendis ncs

Morgendis ncs

Select another country for your data sheet. Vil oppleves som kjølig og litt blålig utendørs. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp.


Men farger er som allerede skrevet over her ikke særlig selvstendige, de tar i veldig stor grad opp i seg og påvirkes av omkringliggende farger. We use cookies to enhance your experience. Jeg har morgendis på en vegg i stua, kvm, og der gir den ikke noe påtagelig blåskjær. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Montert med Jotun Tapetlim Extra. Altså første ledd i koden er lik, mens andre ledd kan varieres. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. NCS -koder som verktøy.


En ren og nøytral hvittone. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Det må man tenke på dersom man ønsker seg. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Andre har strammere arkitektur med elementer av betong og stål. Alle de nøytrale gråtonene, de med N i ncs koden, vil oppleves som kjølige utendørs. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg.


Morgendis ncs

Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. Farger til både interiør og eksteriør. Uttrykket blir rent, kjølig og kanskje hakket mer moderne i manges øyne. Alt av lister, karmer, dører osv.


Morgendis på det ene soverommet i 2. Har lyst til å male stua mi. Har prvd skumring og morgendis men de blir lilla. Det ser jo riktig så fint ut hos deg i hvertfall!


Morgendis ncs

Navigator Premium allows you to make translations to the closest RGB or CMYK values for your colour palette. De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.


Hvilke ncs kode har fargen minty breeze? Beckers har bred kunskap om farger og maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg