fredag 6. januar 2017

Honningløsner selges

Mini Swienty honningløsner. Løsner begge sider, men bare en stripe om gangen, ikke hele siden. Står på stativ med hjul. Stort oppsamlingskar. Sjølies honningløsner og stort skrellekar (70x40xcm) selges samlet for kr.


Antikk honningløsner selges. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Endring av rammemål kan føre til at det blir vanskelig å få solgt brukt utstyr. Kasser med tilbehør, og de fleste slyngene vil ikke kunne brukes med f. Langstroth (mange nye slynger som selges i dag kan også brukes med Langstroth). Sjølis honningløsner som finnes hos norske birøktere i dag, passer bare til norskmål.


Vi har resultater for Bikuber til salgs til de beste prisene. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Propolis selges som regel uttynnet i alkohol. Det er vanskelig å vite hvor mye propolis som faktisk er i glasset. Det kan være enten lite eller mye.


Vi har valgt å selge vår propolis ufortynnet som granulat, slik den kommer fra biene, slik at du vet eksakt hvor mye propolis du kjøper. Granulatet produserer vi i egen bigård. Ved kjøp av kuber eller mer, får du med en elektrisk honningløsner på kjøpet. Slynging I slynga er det viktig å fordele tavlene etter vekt slik at det blir god balanse.


Om du ønsker å selge honningen din for noe annet enn Kr 5 pr. Honningbehandling er det skrevet bøker om, men egentlig er prosessen enkel om man gjør ting rett med en gang. Slik filtrerer du søket: Leter du etter apparat på bokstaver.


Selges i pakker a stk for totalt kr. Utstyret kan bringes til Oslo- eller Kongsbergområdet om. Honningløsner (Sjølis), honningslynge, to bidresser og noe annet utstyr selges.


Mye birøkterutstyr til salgs, gammelt og nytt, ring for info. Slynge solgt men en har en del annet utstyr igjen til salgs billlig. Lyson helautomatisk rams vendeslynge. Swienty komplett skrellekar og silsett med grov og finsil.


Nå nærmer det seg førjulsti og for mange er det tid for juleverksted. Kanskje har du lyst å overraske noen med selvlagde lys av bivoks til jul? Vi designer, utvikler og markedsfører kvalitetsprodukter for det norske markedet, som Merida sykkel og trim produkter. Våre produkter selges gjennom landets ledende sportsbutikker, og på meridastore. Hos os selges kun kvalitets varer og vi har stor erfaring med online.


GLASS OG EMBALLASJE Tappe honning etterhvert? Her er bilder og priser inkl mva på glass og plastemballasje for tapping av honning. Kjøp og salg gruppe for ting og utstyr relatert til birøkting. Birøkting kjøp og salg has 1. Noen gies bort og noen samles i poser og selges på vårmarked. Det er viktig at blomsterbønna ikke såes eller plantes ut for tidlig.


Da vokser den raskt med friske grønne blader og røde blomster. Den vil ha varm jord. I år satte jeg frø på hver side av inngangspartiet og de voks raskt oppover og mot hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg