fredag 20. januar 2017

Glassbrikker

Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Abonner på vårt nyhetsbrev. Bli med i vår vipklubb. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Et gryteunderlag eller en glassbrikke beriker bordet både til hverdags og fest, samtidig som de beskytter overflater mot både varme og fukt. Bestill i dag for levering før. Handle Skandinavisk interiør og design online. Retro keramikkvarmer til tekannen fra Vintage og retro.


Heklede glassbrikker i nydelig blåfarge :) - stk fra CATHY. Lekre, grå glassbrikker fra Unnita.

De finnes i mange flotte farger, slik at du enkelt kan finne de som passert best på akkurat ditt spisebord! Glassbrikkene rengjøres enkelt med en våt klut og vindusspray. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Figgjo Per Spellmann fjøl fra Vintage og retro.


Skip to the beginning of the images gallery. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Lind DNA glassbrikker finner du i utvalgte Designforevigbutikker, og skal det være en gave kan vi selvsagt pakke inn i gavepapir for deg, helt gratis!


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest. Skap et fint og koselig bord med bordbrikker til borddekking.


Se vårt store utvalg her! Julehuset Skeidar Se mer. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Brikken er rund og laget av malm og rundt kanten er det messing. Malmen er slipet ne slik at den får en fin. Velkommen til nye kalma.


Leveres som et sett med fire glassbrikker. Motivet er designet og trykket på verkstedet vårt, med den tradisjonsrike teknikken silketrykk. Ull-filten har vært brukt i en utstilling før det kom til Kirkens Bymisjon, du bidrar dermed til gjenbruk når du kjøper dette produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg