mandag 30. januar 2017

Store selvvanningskasser

Samle enkelt alle gravsteinsdetaljene i et forslag. Del sikkert med alle som skal bidra. Få gratis skisser og uforpliktende pristilbud. Gratis frakt og montering.


Dette nettstedet bruker cookies for at du som bruker skal få best mulig informasjon og opplevelse.

Hvis du vil vite mer om cookies og hvordan du sletter dem, klikk her. Planter i plantekasse vil alltid være mer utsatt for frost enn planter som er plantet i bakken på vanlig måte. Man kan risikere at buskene eller trærne ikke klarer vinteren. En større kasse vil være mer robust mot frost enn en mindre.


Kassene på denne tegningen kan brukes til mindre frukttrær. VIDEO: Mange hobbygartnere foretrekker å dyrke drivhusplantene sine i selvvanningskasser. Slike kasser kan nemlig passe seg selv med vann i opptil ei uke.

Hageglede har fire størrelser av selvvanningskasser for nedgravning. Gravsteinen vår er særdeles lang (120cm) så jeg endte med å sette ned en liten og en stor kasse. For de fleste av dere vil en enkelt liten eller medium være korrekt størrelse. Du finner alle Hagegledes nedgravingskasser her. Men utrolig praktisk å slippe å vanne så ofte!


Spirea fikk i år et sett med store selvvanningspotter fra Krifon – som har perfekt størrelse til å bruke til tomatplantene våre. Selvvannende blomsterkasser for nedgraving, ev. Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer.


Tredje sommeren i år,og det er plantet Surfina der. Jeg har selvvanningskasser og er veldig fornøyd. I år valgte jeg å bruke selvvanningskasser og tårer det ble en stor skuffelse Har lyst til å hente inspirasjon og ider til neste år jeg vet at det er mange fine kasser rundt om det er også mange som er på jakt etter.


Park og kirkegårds-benker mange varianter. Melex elbiler mange varianter. BIKAB Avfallsskap for kildesortering. Tilhengere med mange muligheter!

For kistegrav og urnegrav BE OM TILBUD! Vi levere også skjøtekabel. Tenkte det kunne være lurt å dele opp i seksjoner med slike kasser. Og, hvordan bør kassene fylles?


Som vanlig med Leca, duk og jord ? Sustainably Grown Flowers On Sale and Ready To Ship. Accept All type payments. Discount for single parents.


Den ene graves ned og fylles med vann, den andre plantes det i. Maxikap selvvanningskasse fra Pindstrup er perfekt til deg som vil sikre plantene dine best mulig. Vi benytter ikke veke-kasser, men en smartere måte å hente opp vannet på. Det betyr at kassene er helt vedlikeholdsfrie og varer i mange år.


Man etterfyller vann via et hull (med lokk) i øverste kasse. Praktisk og flott balkongkasse i svart plast med selvvanningssystem. Systemet har egen peilepinne for å enkelt overvåke vannstanden. Med selvvanningskasser slipper du å bekymre deg… Som du ser på bildet har jeg mine selvvanningskasser på en terrasse.


En slik innretning vil være like praktisk ute i hagen. Fyller du kassene med urter kan en perfekt plassering være ved grillen. Disse selvvanningskassene kan selvsagt også brukes til sommerblomster og stauder. Velkommen til Hageglede. Vi har et spennende sortiment av kvalitetsvarer for hageentusiasten.


Vakuumforming av plast, i store og små serier, alt etter behov. Fresing med en 5-akset fres som gjør det meste innen bearbeiding av plast. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg