tirsdag 17. januar 2017

Bordpynt konfirmasjon 2015

Stort utvalg av dekorasjoner og snittblomster. Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her!


Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Her finner du en stor mengde festtilbehør.

Borddekking og bordpynt til konfirmasjon. Til en konfirmasjonsfest er det opplagt å gjøre noe spesielt ut av borddekningen og bordpynten. Derfor får du mange idéer og de mest opplagte varer som du – og konfirmanten – kan sjekke ut. I denne konfirmasjons-kategorien har vi samlet alt vi kan komme på som kan være interessant som pynt, bordpynt eller dekorasjoner til konfirmasjoner - og rett under denne teksten kan dere velge å sortere på farge og pris. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon , bursdag og fest. Klikk på bildene for å se større versjon. Keyser forteller at ideen var et kjønnsnøytralt, men feststemt bord med ideer til hvordan bordpynt kan reflektere hovedpersonen.

Dekorer bordet med lekker og gøyal bordpynt. Se vårt store utvalg av bordpynt her. Bordpynt som konfetti, små figurer, løpere med mer! Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten.


Som konfirmant står man ved dørstokken til voksenlivet. En frase som gjerne går igjen er at man nå trer inn i de voksenes rekker. En konfirmasjon er en høytidelig anledning som gjerne feires med en stor fest. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon.


For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Til Adrian sin konfirmasjon skulle vi ha hagefest med grillmat og koldtbord.


Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde. Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv. Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon.


Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen.

Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Uansett hvilken anledning så har vi det du måtte trenge, om det er til barnebursdag, babyshower eller til temafester og jubileum. For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.


Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg