onsdag 25. januar 2017

Sølv til oslobunaden

Sølv til oslobunaden

Oslobunaden , brukt til utleie. Bunaden lages i hvitt, sort, mørkeblått eller lyseblått ullstoff med broderi på liv, stakk og veske. Motivene på broderiet er inspirert av Oslomarkas sommerblomster.


Sølv til oslobunaden

Hallvard som er i fokus. Alle sølv smykkene kommer i tillegg. Prøving og henting i butikken i Oslo. Time MÅ avtales på forhånd. Til denne trøya ble også langbuksa tatt i bruk, og den erstatter etter hvert knebuksa.


I denne perioden hadde langbuksa (spjeldbroke) bred bukseklaff. Til arbeidsbruk om sommeren ble også den lyse knebuksa i skinn brukt, men det er usikkert om slike ble brukt til høytidsklær. Det er flere prosesser sølvet må igjennom før det. Kanskje bunad til jul? Vi har kort leveringstid.


Trenger du tips til julegave? Beltestakken kan fås i et vakkert spekter av farger. De fleste velger oksydert sølv til bunaden, men også mange ønsker å bruke sølv i gammelforgylt eller en blanding.


Skal du kjøpe bunad ? Norske Bunader AS er kjent for topp kvalitet til en rimelig pris. Vi tilbyr ca ulike typer bunader, og selger også alt av tilbehør til bunaden. Vi betjener kunder fra hele landet. Se vår hjemmeside for våre bunader.


Sølv til oslobunaden

Det er lansert en høy svart filthatt til bunaden. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sølv kommer i tillegg. Som ytterplagg til bunaden leveres både jakke og cape med samme broderi som på.


Purchased kits to make the. Hårspenne i sølv , til din. Den er dobbelspent med seks små sølv - eller tinnknapper på hver side. Den har to brystlommer og to sidelommer.


I Troms brukes samme stoff som til Tromsbunaden for kvinner. SKJORTE: Det brukes ei hvit lin- eller bomullsskjorte med stående krage og glatt isydde ermer. Skjorta har ikke broderi, men et spesielt bryststikke med påsydd bise til. Til hektene tok han utgangspunkt i broderiene på bunaden, og preget mønsteret inn. Videre er det utarbeidet lommelås med krok.


Det er vanlig å bruke ei til to søljer i skjorta samt manskjettknapper. Komplett utval av vakkert sølv til bunaden din. Det rette bunadsølvet med livstidsgaranti, laga på Voss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg