mandag 23. januar 2017

Gammel parafinlampe

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Parafinlampe beregnet til de gamle taklampene. Høyde med lampeglass cm. Bilde, Beskrivelse, Pris.


En meget pen og gammel lampeskjerm, noe for. Antikk parafinlampe selges. Her finner du imiterte brennere for ombygging av parafinlamper til elektrisk, volt eller 2volt. Gammel parafinlampe fra Kr.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Vi ønsker å selge vår gamle parafinlampe da den dessverre har blitt ødelagt under flytting. Klassisk og gammel messing parafinlampe som fungerer.


Gammel parafinlampe

Festene for glassskjermen har sett bedre dager og bør loddes. Familieklenodium med -års fartstid. Petromax lampe med bærehank fra gamle Høvik verk. Glasset er merked med Høvik verk på en side og Jena-er Suprax Glas og.


Linnea Tinnsjøen klar er en god. Det er to hovedtyper parafinlampe , begge brenner parafin, men har ulik virkemåte, vekelampe og trykklampe. Lampa kan fortsatt brukes. De fleste av våre parafinlamper kan enkelt.


Gammel parafinlampe

Fot i malt støpegods, oljehus i glass. Denne bordlampen er en nydelig gammel oljelampe som kan. Liste på alt gamle parafinlamper Fra Gadyet. Se bildene for mer informasjon. Om du ønsker å betale direkte til min bankkonto eller via.


En gammel skatt den lampa. Tenk på hvordan den har lyst opp for. Vi har resultater for Elektrisk parafinlampe til de beste prisene. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon.


Gammel parafinlampe

Allerede i oldtiden var oljelamper alminnelige i form av skåler med olje der det ble lagt en veke som gjerne var trukket opp gjennom et hull. Fra disse er det utviklet mer avanserte oljelamper med rundvevde, regulerbare veker som brenner med en fyldig flamme og som får luft til forbrenningen gjennom en oppadstigende luftstrøm inne i en glass-sylinder (lampeglasset). Slik fungerer parafinlampen: Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot klokken.


Fyll på med lampeolje i beholderen. Pass på å ikke fylle på for mye. Skru så brenneren på igjen og vent i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg