tirsdag 10. januar 2017

Oohh potteskjuler

Blomsterpotter og Potteskjuler i forskjellig Design og med Detaljert Utskjæring. Nordens største utvalg! Oohh - populært merke som leverer blomsterpotter og dekor til hjemmet. Vi er stolt forhandler av Oohh.


Fyll hjemmet med vakre, romantiske blomster! Duse farger som gjør det enkelt å kombinere den med andre bilder. Denne posteren fra Posterhouse er liggende og har. Varen har blitt lagt til i din. Nettbutikk med mye personlighet!


Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Hvid og sort potteskjuler fra OOhh. En smuk kombination af genbrugspapir og deres nye fiskenet materiale, lavet af genbrugt plastik, skaber et stilet og elegant look. Spirit jernspeil – vår absolutte favoritt! Et utrolig lekkert blikkfang uansett hvor du ønsker å plassere det i hjemmet.


Finnes i sort eller messing. Der er ingen varer i din kurv. Den er ruglete i glasset, glasset er klart i fargen og den vakre messingringen rundt midten av vasen gir det lille.


Det ruglete glasset i skapdørene gjør dette ekstra spesielt og unikt. OOHH , Håndlavet produkt dansk design af genbrugsplast og papir. Oohh Collection er smukt og bæredygtigt interiør m. Lav fragt og faste lave priser med top service.


The Oohh collection incorporates unique Danish design using natural. Køb OOHH Collection online med hurtig levering hos Brandavenue. Hold da op, kan det virkelig lade sig gøre? Du kan bruge den både ude.


Kurvene kommer i sæt af tre i sort og er perfekte til pynt, opbevaring eller som en potteskjuler. De traditionelle elementer fra julen som stjerner, juletræer, engle og rensdyr er skabt på ny i et moderne, simpelt og stilrent design. Til denne fredags Instagram Inspiration vil jeg gerne vise jer nogle billeder af det samme object, nemlig en potteskjuler fra det danske Oohh. Potteskjuleren er håndlavet i genbrugspapir med en naturlatex belægning indeni som gør at skjuleren er vandtæt.


Bunden af skjuleren er i træ som er lavet af rester fra møbelindustrien. Den har en bredde som er unik i serien, og er rett og slett vakker å se på! OOhh Vævet Kurve Sæt af Sort. Krukker og potteskjulere bør, synes vi, fylde lige så meget i indretningen som møbler og øvrige pynteitems.


Med de mange forskellige farver og designs der findes, kan det være en god idé at beslutte, om du skal bruge en diskret potteskjuler , der giver plads til planten, eller en mere markant potte, der har sit eget udtryk. Granite Paper potte fra OOhh. Mønsteret er håndmalet, derfor vil potter aldrig være 1 ens.


Når alles øyne er opptatt med stjernen på toppen av juletreet, er det lett å glemme at også bunnen og juletrefoten er en viktig del av helhetsinntrykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg