mandag 16. januar 2017

Julegave spekemat

Finn julegavetips til noen som har alt. Mer enn 1godkjente gavetips. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Julegaver til han, hun, mamma, pappa og venner. Gode Priser og Rask Levering!

Coolstuff har noe som passer. Søk på kjønn, alder og pris! I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami. Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder.


Julemat er alltid en sikker vinner som julegave til ansatte eller kunder! Dette er produkter som treffer uansett alder og kjønn. Hel Serranoskinke med stativ og kniv.


Fjelltørket fenalår med stativ og kniv pakket i gavesekk.

Hva skal man gi i julegave til de som har alt? Her kan du finne pakker med ost og tilbehør, spekemat og siruper, geleer og syltetøy. Mat som julegaver til ansatte. I desember levere vi mange gode matgaveløsninger med gravlaks, juleskinke, gode franske oster med mer. Gavsekker med mat som må oppbevares kjølig leveres kun i desember.


Firmajulegaver til ansatte! Vi har et stor utvalg av produkter til bedrifter i tillegg til våre julegaver til ansatte. Siden jobbes med nå og det vil komme flere. Gjennom flere besøk hos ulike spekematleverandører, har vi komponert forskjellige esker fylt med spekemat av høy kvalitet.


Spekemat i trekasse liten. Vi har også mange års erfaring innen storhusholdning. En flotte spiselige julegaver til familie, venner og kolleger! Spiselige julegaver er alltids populært.


Gi bort en gavekurv som julegave. JuleGaven til den som har alt. Her er noen eks på noen av matgaver vi har. Denne matkurven blir fylt med. Nugatti 500g Stabburet, Appelsin marmelade Nora 400g.

Eldorado Oliven Uten Sten 240g, Ritz. Så hva er vel bedre ennå gi viktige mennesker rundt deg gaver fulle av inspirerende smaksopplevelser? Bevisst satsing gjennom flere år har gjort oss til en av markedslederne på dette området. Vi har tre kampanjer i året, jul, påske og sommer. Her får du alt fra norsk kvalitets spekemat og konfekt til flott julekurver med gode fristelser.


Velkommen til en smak av Norge og norsk matkultur i Tordenskioldsgt. Fenaknoken ønsker å være en smeltedigel for norsk matkultur. Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg