mandag 16. januar 2017

Møbler foss eikeland

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Gode priser - stort utvalg - kvalitetsmøbler. Rask og enkel handel på Ellos.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! På jakt etter noe nytt til hjemmet? En stor hjørnesofa, et komplett spisestuemøblement, en ny godstol eller noe helt annet? Interstil Factory Outlet har et bredt utvalg av møbler og interiør av anerkjente merker og til hyggelige priser. Besøk vårt factory outlet på Orstad eller vår nettbutikk.


Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i år.


Printere til arbeidsplassen.

Forbruksmateriell til kontoret, alt fra papir, IT-utstyr og verneutstyr med mer. Kaffemaskiner og tilbehør fra Kaffeglede. Vi tror at gode ideer blir til på kontoret. Selv om teknologien gjør det mulig for oss å jobbe stort sett over alt, er det viktig å ha tilgang til et inspirerende.


Ut fra trender, stilarter og boformer velges møblene med omhu, og vi samarbeider med kjeder i Norge og Sverige for å fremskaffe tidsriktige varer til riktig pris og kvalitet. Møbelringen Voss Meny. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet.


Utvalget av interiørvarer og møbler varierer. Showroom på Hensmoen. I vårt arbeid med kunder, arkitekter og konsulenter bidrar vi med vår unike produktkunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt spekter. Vi tilbyr stort utvalg av møbler til lave priser og med rask levering. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss!


Les mer og finn din nærmeste butikk! FOSS -EIK Mekaniske Verksted AS leverer norskproduserte redskap bygd på års sammenhengende erfaring. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Når Magnar Eikeland sier at vi har “Alt til kontoret”, gjelder dette alt av forbruksmateriell til kontor, lager og kantine. Katalogen vår kan du laste ned som PDF.


Vei-sommel på Foss - Eikeland gjør at han mister kunder.

Då han døydde fekk Sandnes millionar til å gjera ferdig livsverket hans. Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. I dag holder Ørland Transport til i moderne lokaler på Foss - Eikeland i Sandnes.


Her har vi verkste lagerplass og et stort uteområde. Bilparken vår er på over 1forskjellige biler og traller som kan ta alle typer. Skjæveland– Foss - Eikeland har som mål å skape betre aust-vest forbindelse mellom ulike bustad- og næringsaktiviteter i denne del av regionen.


Vegen vil i framtida også bli ein del av ringvegen rundt Sandnes sentrum når forbindelsesvegen til Eblir etablert (fullstendig tverrforbindelse). Vi leverer til Norge og resten av Norden gjennom våre forhandlarar. Vi skreddersyr løysingar når det trengst, og leverer produkta i ulike treslag, ubehandla eller målt. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg