fredag 20. januar 2017

Forhekk til hest

Forhekk til hest

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! SISU hest og husdyr kan tilby flere ulike typer fôrhekk til hest. Høyhekk Klara er designet for deg som ikke har behov for stor høyhekk, men ønsker å unngå søl og nedtråkket høy.


Forhekk til hest

Fylles enkelt fra toppen, og har en mekanisme i bunn som gjør at høyet sklir ut til sidene. Festes i bakken med jordspyd som medfølger. Akkurat som man må planlegge før beiteslipp, bør man planlegge for hvordan man skal stalle inn fra beite. Unngå raske forandringer, ettersom brått bytte av fôr kan føre til forstyrrelser i hestens tykktarm, noe som igjen kan føre til diaré, kolikk eller forfangenhet. Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe, hest og sau.


Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk. JYFA Fórhekk til hest er markedets kraftigste Fórhekk. Den er produsert med tanke på sikkerhet for hesten.


Forhekk til hest

Plastplater, ikke blekkplater som kan skade hesten. Videre er taket av Presenning. Vi har tatt mest mulig hensyn til sikkerhet og funksjon i utviklingen av denne fôrhekken. Fôrhekk med bogbøyler for hest.


Høyden av sargen er cm. Perfekt å bruke sammen med Slowfeeding finmasket høynett (se annen annonse for disse). Også perfekt for deg som bruker finmasket høynett men har skodde hester. Billigere enn fôrhekker i metall, søk på forhekk på Finn for å se hvor mye de i metall koster.


Til hester og ponnyer. Hvis du er inlogget i vår nettbutikk kan du lagre handlekurven til senere. NORSK SMÅFESERVICE AS har i år arbeidet med utstyr i landbruket, særlig sektoren med småfehold. Vi er gode på inngjerding i stål, plast og el-gjerder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Vi har et bredt utvalg av høynett og forhandler blandt annet originale Caisa SlowFeeding nett, finner du ikke nettet du ønsker deg i vår nettbutikk. Forhekker til hest 2x2m plasser. Denne leveres kun i 2Xmeters utførelse. Særlig til hest er det viktig med god kvalitet på foret.


Forhekk til hest

Forskjellen på denne fraforhekkene over er at til hest er det tildekkede bogstød. Vi selger også veldig mange forhekker med stativ til bruk hos hest. Vi leverer også tradisjonelle forhekker. Kellfri forhekk rund.


Runde fôrhekker har plass til en liggende rundball, og finnes med skråfront eller enkel bøylefront. Den åpnes enkelt for fylling av fôr. Tak over hekken er tilgjengelig. Kvadratiske fôrhekker (2x2m) har plass til en rundball, og finnes med kirkestolfront, skråfront, fangfront, enkel bøylefront og stående spiler (for hest ). På disse sidene ser du våre produkter til norsk landbruk. Hester spiser naturlig med hodet ned på bakken.


Ved å bruke en forhekk vil man ramme inn grovforet og redusere grovfor som må kastes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg